Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
KASPERSKY'DE FLATCAST PORTU AÇMAK!
YA RABBİ, BİZLERE SENİ ZİKRETMEYİ ve Hz. MUHAMMED (SAV) EFENDİMİZE SELAT-U SELAM GETİRMEYİ DİLİMİZDEN EKSİK EYLEME (AMİNNN)
selsen53, eline saglik gercekten guzel bir anlatim olmus, kayspersky yuzunden port sorunu yasayan arkadaslar cok yardimci olucaksin, paylasim icin tesekkurler..
Teşekkürler..
Biz çok çektik. Bari başkaları çekmesin bizim gibi..
selsen53, paylasim icin tskrler
emegine saglik
guzel anlatim
Remix Engineers : http://remix.land
Herhalde, bundan daha anlaşılır bir açıklama olmazdı.. Emeğine sağlık kardeşim.. :harika:
slm bendede aynı antıvırus var içini actım resimde gosterilen firewall bolumu yok o yuzden radyoyu aktıf ademiyorum port ayarlarını yaptım kafayı yıycem yardım edin
senin surumunde firewall zaten yok yayina girmeden once kapatirsin antivirusu sende ama yayini almadan once kapaman lazim