Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kaan Bey Temaya söylenecek söz bırakmamışsınız ki...Bu çalışmaların karşısında insanın lal olası geliyor.Detaylardaki ince işçilik ,grafiklerdeki zerafetler,görsellikteki mükemmellik,resimlerde ki asalet,renklerdeki cazibeden bahsetmeye lüzum bile görmüyorum.Seçilen bu güzel eseri bitene dek dinler usulca çıkarım..Hürmetler...![]()
sözün bittiği yer diye buna denir heralde,yutkunduktan sonra yazacam![]()
Harikaaa olmuşşş bu nasıll duygu nasıl sabır, nasıll hayal gücü,nasıl işçilik, hayran olmamak elde deil
renkler harika, resimler ayrı ayrı seçilmiş ayrı ayrı emek valla ben sizi yürekten TEBRIK EDİYORUMM![]()
Çokta yorum yapmıyorum :ama şu temayı görüpte yazmadan geçmekte bu emeğe büyük saygızılık olur..
Herşeye güzel diyebiliriz,ama bazı şeylere güzel demek anlamsız.Çünki güzel kelimesi yetersiz kalıyor..Başka hangi sözcük yeterli olabilir düşündüm..
Muhteşemm desem sonuna kadar hak ediyor..Süper üstü desem bu sözcüğüde hak ediyor..
Ben birleştiripp SÜPPPPteşemmm diyecem valla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaan hayalgücünü ve emeğini ayakta alkışlıyorum ablam..herşeyi ile tam puan 5 üstü yıldız say benden yürekten geliyor..
Çokk tşk lerrrrrrrrrrrrrr
Kaan Kardeşim Alakaa Farkını göstermişsin yine Harika bi çalışma olmuş gercekten her biri ayrı güzel ayrı göze hitap eden cinsten olmus emeklerine sağlık süper paylaşım için tşkler kardesim gözüm kaldı bu tasarımında yine)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()