radyoya giriş yapiyorum bu yaziyla karşılaşıyorum...Defaul perest Could not be loaded ! select one from the preset dialiog! diyor... :blink2: ne yapmam gerektigini söyler ve yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.... :thanks:
[quote="~*M£L£K*~"]radyoya giriş yapiyorum bu yaziyla karşılaşıyorum...Defaul perest Could not be loaded ! select one from the preset dialiog! diyor... :blink2: ne yapmam gerektigini söyler ve yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.... :thanks:[/quote] yayin alamiyorum... flatt eror veriyor... yardımcı olursanız sevinirim... melek
[i] yayin alamiyorum... flatt eror veriyor...
radyoya giriş yapiyorum bu yaziyla karşılaşıyorum... Defaul perest Could not be loaded ! select one from the preset dialiog! diyor... :thanks: ne yapmam gerektigini söyler ve yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler....
Flatcast tema , flatcast yardim , flatcast türkce , radyo portal , flatcast fcp, preset , flatcast, flatcast activex, flatcast radyo temalari , flatcast temalar , Invalid Streamlink , Inkorrekter Streamlink, but you can open only one flatcast stream , f5 radyonu tanit ve dinleyici topla. flatcast radyolarini girmekte zorlananlar.