Sie sind nicht angemeldet.

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

41

Mittwoch, 16. Mai 2012, 19:13

radyoyuda sildik

Elagözlüm, eski radyoyu sildiyseniz total sayisini aktaramazsiniz artik demektir.
Eski radyonun total sayisini biliyorsaniz sayet, bana özelden bildirin, yeni radyonunda sid no'sunu bildirin, birseyler yapmaya calisiriz :1gözkirp:
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

42

Mittwoch, 16. Mai 2012, 19:36

keşke eski radyoyu silme zorunluluğu yok diye açıklamada yapmış olsaydınız bu soru cevaplar başka arkadaşlarada yardımcı olacaktır uygulama esnasında radyolar kapalıydı hata yapılmışki olmadı hatamız nerde bilebilsek keşke cevap için tşkler

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

43

Mittwoch, 16. Mai 2012, 20:43

Radyonun bilgilerini ve ayarlarini degismek yeni bir radyo kurmadanda önce mümkün: Flatcast AdminPan Radyonun boyutlarini ve Sifresini degistir

Bu imkan yerine yeni bir radyo kurup eskisini silmek isteyenler icin bu total sayisini aktarmakla ilgili anlatim yapilmis elagözlüm.
Yanlis anlasilmalari önlemek icin baslikta söylediginiz gibi bir aciklama yapiyorum :1gözkirp:
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

arya

Anfänger

• »arya« ist weiblich

Registrierungsdatum: 4. Oktober 2012

• 1238803
  • Nachricht senden

44

Dienstag, 2. September 2014, 02:00

Ses kesintisi

Selam Radyomuzda Her Yayın alan Yayıın cıda ses kesintisi oluyor konu ile yardim ede bilicek Arkadasimiz Varmi Acaba
http://www.sonnefesfm.com/

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »TürkEce/GnL« (2. September 2014, 08:45) aus folgendem Grund: Mesaj içeriğindeki radyo adresi silindi...

TürkEce/GnL

[Forum Ablası]

• »TürkEce/GnL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

45

Dienstag, 2. September 2014, 08:47

Arkadaşım sitemizde arama moturna problemi yazarsanız sorunla ilgili daha önceki anlatımlara ulaşırsınız ;)
Ben size link veriyorum bilgileri okuyup, umarım sorunu çözersiniz.Kolay gelsin ^^
yayında ses gidiyor

OzanMahzuni

Anfänger

• »OzanMahzuni« ist männlich

Registrierungsdatum: 12. Februar 2012

• 1454013
  • Nachricht senden

46

Freitag, 24. Oktober 2014, 22:35

Radyo ismi Degşkligi

Öncelik ile bu sitede herkese ayrı ayrı emek verenlere çok çok teşekkür ederim. eski sid numaramdaki total sayımı aktardım da yeni isim almama rağmen hala eski radyo ismi çıkıyor. Bu isim değişikliği için Flatcas da gönderilecek mali alamanca yada İngilizce olarak yazarsanız teşekkür ederim.

NuRiye

Schüler

• »NuRiye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 18. März 2007

• Nachricht senden

47

Samstag, 25. Oktober 2014, 17:53

Öncelik ile bu sitede herkese ayrı ayrı emek verenlere çok çok teşekkür ederim. eski sid numaramdaki total sayımı aktardım da yeni isim almama rağmen hala eski radyo ismi çıkıyor. Bu isim değişikliği için Flatcas da gönderilecek mali alamanca yada İngilizce olarak yazarsanız teşekkür ederim.

Radyo ismini degistirmek icin flatcastta mail göndermene gerek yok, zaten bir sonucta alamazsin.

ismi degistirmek icin yeni bir üyelik acman gerekiyor, yeni isimdeki üyelikle yeni bir radyo acarak bunun sid numarasini sitene yerlestirmen yeterli.