Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Ablacaz inan bu temanın özelikle chat ve misafirler alanını üçkez değiştirdim düz zemin verdim,filitre uyguladım,filitre ve desen aynı anda uyguladım fakat temanın arka plan ve pencere kısmı delikli desenden ağırlıklı bir çalışma olduğu için bence en uygunu bu oldu
,ne zaman dermişimm . Seninle her zaman varım ablam.Beraber yapalımda gör bak tema nasıl katlediliyor göstereyim sana
800x600 lük bir tema,temayı dikey olarak ortadan ikiye bölünmüş olarak düşün
yarısı senin tarzın yarısı benim tarzım nasıl olur emme
Ne zaman dersen yaparız ablam sen usta ben çırak...
800x600 lük bir tema,temayı dikey olarak ortadan ikiye bölünmüş olarak düşünyarısı senin tarzın yarısı benim tarzım nasıl olur emme
düşünemiyorum valla ,yıldız sayısı yetermiki acaba ??
yaparım sana. Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 20. September 2011
ne zamandır dile getirmek istedim ama yazmadım bu defa yazma gereği duydum bana göre * * * * * lik çalışmalar şu an puanınıza baktım 3.95 yine çok az değerde açılmış ben ne olursa olsun önce emek , işleyiş sonrada görselliğe bakarım ... Benden taraf helal olsun diyorum yine ( * * * * * ) böyle güzel paylaşımlar sunduğunuz için ayrıca teşekkürlerr
yüreğine sağlık...