Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
.... sil~~gi .... MUTLU YILLARRRRRRRRR......
ASLI, yeni yasin kutlu olsun.nice mutlu ve saglik dolu yillar gecirirsin insallah.
canımmmmmmmmmmmmmmm iyiki dogdun iyiki varsın :birthday:
YAAAA COK TSK EDERIMM HERKESEE BEN HEM BU PASTALARI HEM SIZI YERIM YAAAAAAAA COK SAGOLUN.ÖZELLİKLE MASUM SERSERI YE AYRICA TSK EDERIM BENI HEP SASIRTIYORSUN SEN

))))))))))) ALLAH IM GECEDEN KUTLAMISS YAAAAAAA COK TSKLER ARKADASLARR E BIRAZZ COSALIM MADEM ÖYLE CANIMCIM DA KEK PASTAA BÖREK CAY GETIRMISS GELINCIKLE BIRLIKTE :

haydennn hep berberrr
[stream]http://www.hostarea.de/server-11/November-cd8dd515cf.mp3[/stream]
İYİKİ DOGMUSUN BEN DİMİ P:
sil~~gi, nice yıllara yni yasin yeni güzelliklerle gelsin herşey gönlünce olsun :birthday:
sil~~gi, Doğum Günün KutLu oLsun Nice YıLLara
sil~~gi, doğum günün kutlu olsun nice yıllara
cokkkkkkkkk tesekkür ederimm eee ben mumlari üflüyümm artik dimiiiiiiiiiiiiiiiiii

TEK DİLEĞİMM MUTLU HUZURLU SAYGILI VE SEVGILI BİR YAŞAMMMMMMIMIZZ OLSUN HEPİMİZİNN İNSALLAHHH :d:d
masum_serseri, yahu bi guest gelirsin yayina bi gast gelirsin nicklerin desen ayri ayri

tabiki senin olsunnnn en büyük dilim anca doyan sen p:
sil~~gi,
sil~~gi[/b dogum gunun kuutlu olsun nice yillara :birthday:
beratcan, ooo cok tsk ederimm cok sagolasın cicekler icin
ceza06, sagolasin hepimize nice yillara hayirli ömürler insallah
Nice mutlu, sağlıklı ve uzun yaşlara inşallah
Nice Yillara Dilerim Ins..
sil~~gi, dogum günüm kutlu olsun
Geç oldu ama temiz ve sade bir mesaj oldu sanirim
nedemeliyimki, cok tsk ederimmmm hepimizz insallah
@s@let, sende iyiki varsinn canımcım sagolasın
slowcu, gec olsun güç olmamıs