YAAA
Zitat von »"dj canom"«
:roll: öncelıkle ılgıne tşk ederım......dediin gibi rapidshare'den aciyorum göz at diye yer cıkıyoo sorasını yapamadımm ben....anlatırsan sevınırımm kurmadan sorada yapması var dımıı ay ındırmesemmı aceba
Zitat von »"i-rem"«
dj canom, sorun ne onu anlatsan belki daha faydali yardim edebiliriz :roll:
rapidshare'den yükleyeceksin.. bedava download icin biraz bekletebiliyor ve sonrasinda kodu dogru girmelisin...yok yok anlatin siz indirdikten sorada nasıl kulanılıyo diye sorarımm.... :hiding: bide sifreden söz etmişsin oda nekii :oops1:
Zitat von »"besste"«
selam bana yardimci olurmusunuz ltf...yazmis oldugum yazılarda arka plan renkleride cikiyor neden sadece yazmıs oldugun yazı cıkmıyor yapamadımm...tek yazmıs oldugun yazıyı nasıl kopyalayacagim ltf yardim bekliyorum ... arka planda renk cıkınca sayfayada karmakarısık duruyor yazı...tsklerr...
yardimci olurmusunuz ve paylasimlar icin cok sagol program süper birseye benziyor fazla kulanmadim daha ama isime yariyacagaina kesinlikle inaniyorum
ya ben beceremiyorum yada programda sorun oluyor ben yazi yaziyorum radyoya ya url ekliyom yada inserten picture source file yapiyom ama yaptigim isim radyoya cikmiyor yada yayin düsüyor neden acaba nerden kaynalaniyor acaba ???