Zitat von »"usta bey"«
lutfen rica etsem bana da donenlerden felan yaparmisin dj ismim : Capkin

Zitat von »"gizemlii"«
hepsi çok güzel emeginize saglik eğer fazla olmuyorsam birkaçtane daha rica etsem yaparsanız sevinirim..3 numaralıdan Ü
GÖNLÜM 4 numaralıdan DJ UĞUR 5 numaralıdan DJ ÖZLEM 7 numaralıdan da ÖZLEMİM yapabilirseniz sevinirim şimdiden çookkk teşekkürler....

Zitat von »"~~ecel~~"«
DJ ZeYCaN DJ unutuLan YabaNCı ve DJ NazLı FırtıNa yazarsaniz çok sevinirim.. tsklerrr..

Zitat von »"melekcan33"«
slm hepside harika olmus tekrar tesekkür ederim emeginize saglik...
benim arkadasimin cok hosuna gitti rica etsem onada yaparmisiniz...
yine kirmizi olursa sevinirim..eger mümkünde süslüde olabilirmi (kalpli tasli felan...) umarim cok olmadim
dj gül
simdiden cok tsk ederim...iyi günler...kalin saglicakla..

Zitat von »"BARAKLI"«
BEN DJ BARAKLI SİZDEN TEKRAR DAHA DEİŞİK DÖNEN YZAILAR RİCA ETSEM MÜMKÜNMÜÜ DİĞERLERİ ÇOK GÜZEL ELLERİNİZE SAGLIK

Zitat von »"umut_cetin"«
öncelikle cok tsk ederim cok guzel calismalar. benim ögrenmek istedigim..temaya nasıl ekleyecegim..picture yapıp url sini ekliyorum ama hata veriyor.
Zitat von »"(((karakan)))"«
SLM cok güzel çalişmalariniz var bana da DJEFSANE VE GÜL ADİYLA YAPABİLİR MİSİNİZ

Zitat von »"asd54asd54"«
SELAM IYI CUMARTESILER O GÜZEL ELLERINE SAGLIK HERSEY ICIN TESEKÜR EDERIM KENDINE IYI BAK
Zitat von »"mawisim35"«
ısom cok tesekürler emegine saglik
Zitat von »"qulucuk"«
:thx: çok teşekkürler emeğine sağlık ilerleyen günlerde bir daha istersem ayıp etmiş olurmuyum acaba? :emek:
Zitat von »"dj_zaLim_KraL"«
capkına yazdıgınız sekıllerın 2 ıncısı ve 5 ıncısınden de yapabılırmısın dj zalım kral dıye