Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Zitat von »"gözgöz"«
ıso abım emeyıne saglık ellerın dert gormesın saolharıka olmus tesekkurler
Zitat von »"esram"«
selam isom hayırlı günler
ben dj tolga yasısı rica ediyorum özellikle altın rengi gümüs olarak rica etti
bir kac tane hazırlarsan sevinirim yukrda bi arkadasa yapmısın bu sayfada bir yudum dostluk olan yazilar cok hos rice ediyorum ondan olubılırse daha sevinecek saglicakla kal

Zitat von »"esram"«
selam isom hayırlı günler
ben dj tolga sizlerle rica ediyorum özellikle altın rengi gümüs olarak rica etti
bir kac tane hazırlarsan sevinirim yukrda bi arkadasa yapmısın bu sayfada bir yudum dostluk olan yazilar cok hos rice ediyorum ondan olubılırse daha sevinecek saglicakla kal

Zitat von »"sevdiğim"«
bana Dj HaT^C3 yazarmısınızz hareketlıı olsun ama dönenlerden olmasınn şimdiden tsklerr ellerine saqlık

Zitat von »"dj.Derman"«
isom kardes bana
DJ KORKMAZ
DJ MEÇHUL
RADYOELİF
YAZARMISIN YAZARSAN SEVİNİRİM

Zitat von »"xedax"«
dj eda
eda
Zitat von »"esram"«
özür yanlıs yazmısım dj tolga sizlerle olacaktı altın ve gümüş rengi tsklr
Zitat von »"nazli78"«
selam rica etsem dj_maltepeli ve dj_kayra banada yazarmisiniz tesekkür ederim

Zitat von »"nazli78"«
bende istiyorum rica ediyorum lütvenn dj-maltepeli dj -kayra lütvennnnnnnnnnnnnnn
hahhahhahaha sıraya takip etsen anlardın aslında görmedi sandın dimi
Zitat von »"nazli78"«
bende dj ismi istiyorum lütvennnnn dj_kayra dj_maltepeli