Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
RENK PENCERESİ EKRANI GELMİYOR.
Temamda edit yapıp yazdığım yazılarıma renk tayin etmek istediğimde,renk penceresi açılmıyor.Yine Temalarımdaki chat penceresindeki renk ayarımı değiştirmek istediğimde aynı sorun karşımda,renk penceresi açılmıyor...Dost radyolara gidiyorum oralardada nikimin rengini değiştirmek istediğimde aynı sorun renk penceresi açılmıyor..Temamda renk butonunu kullanmak istiyorum buton olarak oluşuyor,ordada aynı sorun..! Renk penceresi açılmıyor...
Yardım lütfen.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim .
Sanirim Windows Vista ve Internet Explorer 8 Kullaniyorsun
Chat Penceresine sag tiklayip
Fullscreen gecerek renk degistirebilirsin.
Yada Internet Explorerden koruma modunu iptal edip ayarlamalarini yapabilirsin. (resimdede yazdigi gibi internet exploreri yeniden baslatmalisin)
Saygıdeğer Layla; Evet Windows Vista ve Internet Explorer 8 Kullaniyorum.Daha önceleri böyle bir problemim yoktu.Güvenlik ayarını kaldırmadan,dediğinizi yani Fullscreenu aktifleştirerek gerekli ayarı yaptım.Yardımınız için teşekkür ederim.Ancak bu engelleme veya renk penceresinin açılmamasını sağlıyan Internet Explorer 8 mi diye sormak geldi içimden..Değilse sağolun sayenizde bu sorunum çözüldü.
Emek ve zahmetleriniz için teşekkür ederim.Yüreğinize sağlık.
En içten duygularımla,mutluluktan yana olan tüm umutlarınızın sizinle olmasını diliyorum.
Ancak bu engelleme veya renk penceresinin açılmamasını sağlıyan Internet Explorer 8 mi diye sormak geldi içimden..
evet İE 8.0 da işareti kaldırmadığın zaman renk ayarlaması yapamıyosun (
renk seçme butonuna tıklanmıyor)
Super Moderorum beretcan: bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Sağolun.Emeğinize sağlık.
Super Moderotorum beretcan: Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Sağolun.Emeğinize sağlık.