Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Çok Kızdın üStteki üye'ye Ne fırLatırdın ?
Çok Kızdın üStteki üye'ye Ne fırLatırdın ?
çok kızınca terlik fırlatırım genelde evde terlik kalmadı

üstteki bak o sopayı sallayıp durmaaa yanımda bi çift terlik daha var
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
metal bi tema fırlatırdım
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
terlik banada uyar

)
Saygım adabımı aştı bu gece.
valla o an elime ne geçerse onu fırlatırım acımam bu telefon dahi olsa

Serpil yanlis anlama ama bunu genel olarak diyorum kizdigimda sade kizgin bakislarimi firlatirdim bence bu birsey firlatmaktan daha iyi ve kalicidir bakislar unutulmaz cünküü
ben bakışlardan daha çok korkarım refleksim güçlüdür bişey atsan kaçardım ama bakış fırlatma bana

Tamam o zaman canim senin Gül hatrin icin Baki$ firlatmim ama o anda yinede sana birsey firlatamam sade varsa o zaman yanimda bir yastik firlarsam acitmasin barii
Ama baskasina acimam sade bakar ve birsey demeyede deymediginden susarim
Bendee Terlikk Atammm Hahahaha
Dayak Yiycem Kacam En Iyısı Ben
bencede kaç sen

elime ne varsa firlatirdim mesela su an klavye var elimde
Bazı gözler güzellikleri kör olunca görür
teşekkürler ablam bende sana bi tane kırmızı gül atayım olur mu
Sagolll bitanemmmm Gülü KAbul ettim cok Tskler
Bendee Terlikk Atammm Hahahaha
Heheeh Özgür birazdan terlik verine Takunye gelecek bak demedi deme 
Atiye kiz kalvyene yazikk sen gelde baska birsey firlar bence
olur mause de var isimize yarar dimi