Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
karayel harika yaptık tşkler ama siyete nasıl eklicez indexsi
lütfen onuda yazarmısınız tşkler
neyse uzun lafın kısası bu sitede 2 ve üstü sayfalı indexler yapılıyormu ? eğer oluyorsa bi yardımcı olurmusun şimdiden saoL
Olmayacak şey yoktur Hysteria TIKLA BURAYAÜstadım karayeL abim baska bi baslık acmak istemedim burdan sorayim dedim sana e maLum ö.m de atamiom sananeyse uzun lafın kısası bu sitede 2 ve üstü sayfalı indexler yapılıyormu ? eğer oluyorsa bi yardımcı olurmusun şimdiden saoL
![]()
Jüri Arkadaşlar yardımcı olurlar...
hele bana daha çok şey öğretmelisin.
Estafurullah Leyla, elimden geldigince yardimci olmaya çalisiyorum. En azindan biliyomus gibi yapmiyorum demiemeğine sağlık abim sende olmasan vay halimizehele bana daha çok şey öğretmelisin.
![]()
... Çok Tskler Eda insallah zorlanmadan açmissindir, Resimleri Takip edildiginde, Rahatlikla açabilirsiniz. Zaten sizde bu iste baya bi ilerisiniz, Sanmiyorum zorlandiginizi. Çok Tsk.ediyorum...teşekkürler karayel hemen üye oldum indexlerimide ekledim