Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
"Aslında biz ne yaptıysak kendimiz yaptık. Çünkü ufacık bir ilgiyi aşk, iki kelime edeni kendimize dost sandık."
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Şu Koskoca Deryada Seni Seni Sığınacagım Tek Liman Sanmışdım ama Sen İskele Bile Değilmişsin....
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen.
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!
Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin .
öyle zor geliyorki bazen anıları hatırlamak kalbim daralıyor gözlerimden yaş akıyor ama yinede anıları hatırlıyorum ne olursa olsun bu acıyı çekmek zorundayım ben severek ayrıldım!
Siyahın En derin karanlıklarına kapattın beni elime bir acılı kalp verdin terk ettin yaşamayı aldın elimden hayatın güzelliklerini aldın kötülükleriyle bıraktın beni..
ucuz bir sevginin kurbanı olmuşum, geç farkettim fark ettiğimde kalbimi vermiştim sana insafsız! şimdi acılar içinde bıraktın beni yapayaLnız Vicdansız!
Gerçekten yaşanan sözlerim bunlar kimse kaldıramaz içimdeki acıları bir gencin çığlıkları bunlar anlamaz sevmeyen anlamaz çekmeyen acıyla bir dünya var hayatımda nereye baksam onu görüyorum karşımda…
Nefretimi Sana yazsam Ne Olucak Sonunda Yine Acı Çekecek Seven kalbim Seni Seven kalbim Acılar içinde kaybolacak Sonunda Senin hayatımda Kaybolduğun gibi.
Sen Sadece Kalbimin Değil Acılarımıda Kalbime Yazansın Sen beni benden Alıp Bir Boşluğa Atansın Nefret ediyorum Senden Nefret ediyorum Seni Sevdiğim için Acılı kalbimden..
Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde .Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde..
SabRım SElameTimSe İntiKamım FeLaKeTiNdiR
Öğrendikten, sevdikten sonra daha çok acı çekeceksiniz.
Victor Hugo
İnsan ya acılarını unutmasını, ya da kendi mezarını kazmasını bilmeli.
Balzac
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »MeRaL« (1. Juni 2011, 17:17)
Güzelliği sevdiği kadar, erdemi de seven bir insanı daha görmedim
Konfüçyüs
Eğer çok konuşmak faydalı olsaydı Allah iki ağız, bir kulak verirdi. Onun için, çok dinleyip az konuşmak gerek.." [Şems]
Dünyada işlenen fenalıkların hepsi de faziletler namına işlenir
Bernard Shaw
Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar.." [B. Marley]
Tereddüt edersen bacakların seni taşımaz. 'Yürüyeceğim' de, bas ve yürü...Necip Fazıl Kısakürek