Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
Denetlendiği vakit sevinen, eleştirildiği vakit gülen yaratığa büyük adam denir.
[CEMİL SENA]
Ölmek, ölümü düşünmekten daha kolaydır.
PEYAMİ SAFA
İnsan, yalnız sevdiği zaman kötülük etmez.
[ANATOLE FRANCE]
Başkalarının yaptığı hatalardan dolayı öfkelenirsek, onları değil kendinizi cezalandırmış oluruz.
[IMMANUEL KANT]
Allahım beni öyle bir sonbahar ayazı öldür ki , sevdiğim mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamazsın... 
AKLIMI ALMAYA AKLIN YETMEZ UĞRAŞMAYA SABRIN YETMEZ BEN KENDİMDEN BU KADAR EMİNKEN İSTERSE ALAYI GELSİN HİÇ FARK ETMEZ
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
Bir gül kadar güzel ol; ama dikeni kadar zalim olma. Birine öyle bir söz söyleki ya yaşat yada öldür; ama asla yaralı bırakma
DÜNYADAKİ HERKES İÇİN HERHANGİ BİRİSİN AMA BENİM İÇİN DÜNYALARA DEĞERSİN....
SEN BENİM SADECE GÖZLERİMDE YAŞAYAN HAYAL DEĞİL KALBİMDE BÜYÜYEN AŞKSIN
Özlem bence ne bir şeye duyulan hasret nede ulu bir arzulayış. O bence içten içe ağlayış yada senden ayrı yasayış.
Aşkı, sevmeyi ben sende öğrendim, ama aşkımın arkasında durup, sahip çıkmayı yüreğim bana öğretti.ÖMRÜMM
dostları sınıflandırmayın onlar saten nadide bulunur
Hayat Bize Mutlu Olma Şansını Vermedi sevgili... Biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü Üzüntümüz;acısını acımız yaptık çünkü Dünyanın öbür ucunda tanımadığımız Bir insanın göz yaşı bile içimizi parçaladı...
Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek degil de sana hep yeniden baslamak isterim.
Her düSündügünü söyleme, ama her söyleyecesin seyi düsün, olmayacak düsüncelerini de yapmaya kalkma.
Candan ol, ama sirnasik olma. Deneyip dost edindiklerini bagrina bas, ilk tanistigin her kisi ile el sikisip dost olma.
Kavgaya girmekten sakin, ama girdikten sonra da siki dayan ki, karsindakinin gözü korksun.((HE YAA
)) Her konusani dinle, ama az konus((COK DOGRU
)). Herkesin fikrini ögren, fakat kendi fikrin sana kalsin.
Ne kimseden borc al, ne kimseye borc ver. cünkü borc veren cok kere parasindan olur, borc alan da tutum aliskanligini kaybeder.
Shakespeare
Yiğit harpte, dost dertte, olgun adam hiddette belli olur
Asla herşeyi bildiğini sanma. Gerçekten çok bilgili olsan da "ben cahilim" diyebilecek cesaretin daima olsun.
Susuyorum ya Şimdi ben zafer kazandım Sanma Edeptendir bu suskunluk...
Degeri Haketmedigi Gördügümdendir; Tek Kelime Etmeden ...
Hiç Bişey Söylemiycekmisin Diye Sorma Bizde Şerefsiz İnasanlara Söylenecek Tek Söz Vardır Hakettigin gibi yaşaa..