Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

SeSiZcE 1989

Anfänger

• »SeSiZcE 1989« ist männlich
  • »SeSiZcE 1989« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 12. April 2011

• Nachricht senden

1

Sonntag, 3. Juli 2011, 19:02

radyoa dj lerimizi tanitmak

slm arkadaslar benim bi radyom var radyomda djlerimi tanitma için dj sayfasina ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirimsimdiden tesekur ederim

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• 1366852
  • Nachricht senden

2

Sonntag, 3. Juli 2011, 19:25

istediginiz dj sayfasi nasil birsey ?
yani sitenizde ayri bir sayfayami baglansin yoksa radyonun bulundugu sayfanin altinda liste olarak mi olsun ?
daha fazla ayrinti yazarsaniz forumda bilgi varsa size iletiriz yada bu konuda bilgisi olaran arkadaslardan yardim gelmesini beklersiniz..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

3

Sonntag, 3. Juli 2011, 19:35

Öncelikle Kullandıgın sitenini uzantısını ( tr.gg.blogcu ücretsiz ) yani Html kodlu siteler mi
Yoksa (com net org ücretli) tarzi sitelrmi oldunu söylersen bende yardımcı olmaya calısırım.

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »ßy-_Rmx« (3. Juli 2011, 19:48)

SeSiZcE 1989

Anfänger

• Nachricht senden

4

Montag, 4. Juli 2011, 21:53

örnegin radyo sayfami açtim dj girişi facebook aktive x böle butuonlar var facebooka tikladigin zaman ayri bi sayfa açiliyor onun gibi bende djlerimi tanitmakk için sayafa istiyorum www.kurtoglufm.tr.gg böle bise..

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Masum Masum« (4. Juli 2011, 22:19)

Masum Masum

Erleuchteter

• 1366852
  • Nachricht senden

5

Montag, 4. Juli 2011, 22:20

yukarda cevap verilmis, ucretsiz sitelerde biraz zor bi istek
ama illa yapmak istiyorsaniz 2 ayri adres acin, birisine giris sayfanizi linkleri buttonlari ekleyin
digerinede radyonuzu, giris sayfasindan radyoya baglanan ve radyodanda giris sayfasina baglanan link ekleyin.
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

6

Montag, 4. Juli 2011, 23:23

örnegin radyo sayfami açtim dj girişi facebook aktive x böle butuonlar var facebooka tikladigin zaman ayri bi sayfa açiliyor onun gibi bende djlerimi tanitmakk için sayafa istiyorum www.kurtoglufm.tr.gg böle bise..

tr.gg ve Benzeri Bedava Sitelerde Dilediğiniz Kadar Ek Sayfa İlave Edebilir Ve İndex'inize O Linkleri Verebilirsiniz
Siteniz tr.gg ise Yardımcı Olabiliriz Arkadaşım
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

SeSiZcE 1989

Anfänger

• Nachricht senden

7

Montag, 4. Juli 2011, 23:39

tr.gg sitem linki verdim bana dj lerimi tanitacagim sayfa kodu lazim temasi lazim varsa yardimzi olurmusun

8

Dienstag, 5. Juli 2011, 01:39

Walla Arkadaşım Gece Gece Yarı Uyur Bir Kafayla Anca Bu Kadarını Toparlayabildim Pc'nin Sağından Solundan :haha: Umarım İşine Yarar
Bu Arada Eğer Sayfa Eklemek Nasıl Olacak Dersen Buyur Resimli Anlatım Buradan Nasıl Ekleyeceğine Bakabilirsin

Dj Listesi Html Dosyası Ekte Almayı Unutma Şimdiden Kolay Gelsin :thumbup:
»BaBuSh« hat folgende Datei angehängt:
  • dj.rar (935 Byte - 85 mal heruntergeladen - zuletzt: 20. März 2026, 07:29)
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

SeSiZcE 1989

Anfänger

• Nachricht senden

9

Dienstag, 5. Juli 2011, 19:43

ewet aynen döle bise istiyorum ama bunlarin htmlerini gönderirsen iyi olr arkadasim simdi den tesekur ederim

Masum Masum

Erleuchteter

• 1366852
  • Nachricht senden

10

Dienstag, 5. Juli 2011, 20:02

Bu kodlar zaten html dir
Sitenize eklediginizde gorunmeye baslarlar
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

SeSiZcE 1989

Anfänger

• Nachricht senden

11

Dienstag, 5. Juli 2011, 21:46

hayir denedim olmuyor kodlarini çikar deşişte o kadlari tikladimğim zaman direk sayfa açiliyor kodlari çikmadan

• »****ONUR*****« ist männlich

Registrierungsdatum: 14. Juli 2009

• Nachricht senden

12

Dienstag, 5. Juli 2011, 22:15

hayir denedim olmuyor kodlarini çikar deşişte o kadlari tikladimğim zaman direk sayfa açiliyor kodlari çikmadan

indirdigin rar klasörün icindeki dj.html dosyasini masa üstüne cikardiktan sonra sag tikla birlikte aç secerek not defteri ile aç ve kodlarin orda oldugunu göreceksin altta resim ekledim ordan yardim alabilirsin
kolay gelsin.

CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR