Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Hımmm güzel oldu, zevkli ve zeki olmak başka şey diyor
alttaki üyeye süpriz olmadi diyor
Üstteki üyeye teşekkürler efemmmm

diyor...
Yinemii Red Bullu fazla kaçırdın, ah Asudem ah diyoo.
Boş verrrr...Ne iyi ne kötü, ne ağla ne gül, hele hele hiç üzülme...Sadece sus diyor
Ne güsel izmir iptal olmuştu sadece Uşağa gidip gelcektüm yine kandurdu benü bu nisoş deo
hahahaaaaaaaaaa ben masumum hakim amcaa ben bişi etmedüm

)
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
he tabe masumsun anamada didim şimdi dio hani bitek uşağa gidiodun ne ara yine karar deiştin sanada güven olmuo dio
hahahaaaaaaaaa ama bak ne güzel sefdigim bi arkadaşım gelmekten vaz geçti başka sevdigim bi arkadaşım geliyorr ne güzell valla iki bayram bi arada
geliyimde görcen sen bayramı...hahaha
anama dedim ilk gün nisostayım ama kaybolmassam
Kalk bayram hazırlıklarını yap diyor ama içim hiç istemiyor malum derdi,acısı olan hiçbir şeyle uğraşamıyor
Ne Zaman gelcek acep özledim tipsüzümü deo
kurdela bagladim barmagima suyla ugraşcam die bu kurdelayı cıkartmıstım ben ya
nerde bu kurdela yaff
Ne GüzeL Sakin Bir Gün Dioo
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
Karşıyaka bugün çok güzeldi herzman olduğu gibi diyo.
kendini eğlenceye ver
böylesi çok daha güzelmiş diyo
MERHABA ..!!
Offf opacity opacity

Rüyamda opacity sayıklayacağım kesinleşti
off hala çok işim var çokk ühüüüüüü
Offff ucu ucuna yetiştirdim son eft' yi onayladım mesaj geldi 11,30 da eft işlemleri kapanmıştır

Afferin sana diyo içimdeki ses