Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich
  • »Masum Masum« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• 1366852
  • Nachricht senden

1

Dienstag, 27. September 2011, 15:06

Böyle Loto Milyoneri Görülmedi

Sayısal Loto'nun 15 Ocak'taki çekilişinde 3 milyon 350 bin 415 lira tutarındaki büyük ikramiyenin tek başına sahibi olan 44 yaşındaki Mestan Kocatürk, oturduğu Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Çavuşlar Köyü'nü ihya etti.
Bağcılık yaparak geçimini sağlayan Mestan Kocatürk, işi için gittiği Alaşehir İlçesi’nde yatırdığı kuponla büyük ikramiyeyi kazandı. Yaşantısında hiçbir şey değiştirmeden köydeki yaşamına devam eden Kocatürk, Çavuşlar’a yaptığı hizmetlerle hemşehrilerinin gönlünü kazandı. Köyün düğün salonu için 50 bin, ilköğretim okuluna 20 bin, camisine 20 bin, sağlık evi için 2 bin lira harcayan Kocatürk, şimdi de 100 bin lira tutarındaki halı sahayı yaptırmak için kolları sıvadı.

Kocatürk, bununla da yetinmeyerek Turgutlu İlçesi’ndeki bir okula da 10 bin lira yardımda bulundu. Loto milyoneri Kocatürk, "Bu köy benim köyüm. Ne zaman ihtiyaç olursa, elimden geleni yaparım. Halı sahadan sonra köy kahvesinde de yenileme çalışması yaptıracağım. Köyde yaşamaya da devam edeceğim" diye konuştu.

Çavuşlar Köyü Muhtarı Doğan Cengiz de Kocatürk’ün yaptığı yardımlardan dolayı kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.

Kaynak: Haber365
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• »TurkEce/GnL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

2

Dienstag, 27. September 2011, 15:13

Helal olsun :1alkis: Paranın değiştirmediği nadir örnek insanlardan...Ellerine sağlık,teşekkürler...

€fsunn

Erleuchteter

• »€fsunn« ist weiblich

Registrierungsdatum: 30. März 2007

• Nachricht senden

3

Dienstag, 27. September 2011, 15:15

bencede öyle baskası olsa önce eşini semtini ve kisiligini degisirdi:))))) ...paylaşım icin tsklerrr...MASUM
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

4

Dienstag, 11. Oktober 2011, 10:22

helal olsun halla umudumuz var demek insanlık için