Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

kanuni

Schüler

Registrierungsdatum: 8. Dezember 2007

• Nachricht senden

141

Montag, 5. Mai 2008, 00:47

unutmusum yazmaya ( arcor easy box a 600)

SheKerLee

Fortgeschrittener

Registrierungsdatum: 8. Januar 2008

• Nachricht senden

142

Montag, 5. Mai 2008, 12:04

kanuni, ip adreSini explorer cubuguna yazarSin, Nat bölümüne girerSin Port Mapping tiklarSin ve burda her modemde verilmeSi gereken ayni bilgileri verirSin (UPD PORT 40123)

bitti :D gecmiS olSun :D

kanuni

Schüler

• Nachricht senden

143

Montag, 5. Mai 2008, 12:46

SheKerLee konuya ilginden dolayi tskür onlari yaptim denilen herseyi denedim ama olmuyor yine eksideyim yine eksideyim önceleri artiydi format cektim bidahada düzeltemedim acaba ip mi yanlis yaziyorum

LAN IP Protokolltyp LAN Port Öffentlicher Port
192.168.2.101 UDP 40123 40123

acaba bu ip mi yanlis

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• 1366852
  • Nachricht senden

144

Montag, 5. Mai 2008, 12:55

kanuni, oncelikle IP adresini sabitlemen gerek, ve IP adresini ogrenmek icin eklemis oldugum bu alintiyi bakin lutfen...

port acarken ilk yapmaniz gereken IP adresinizi ogrenmek, daha sonra eger sapit IP adresiniz yoksa bunu sabitlemek, ve son olarakda port acma islemini uygulamaniz gerekiyor..

kanuni

Schüler

• Nachricht senden

145

Montag, 5. Mai 2008, 21:27

ilgi ve alakaniza cok cok tesekkürler arkadaslar masum masum burda bisey göremiyorumki bir sorunmu var link falan yok ama dedigimgibi coook saolun
kurcalaya kurcalaya hallettim baska bir yere daha 40123 port girdim oldu
ama neresiydi hehehehe kafa kafa deyilki

ogzhn

Anfänger

Registrierungsdatum: 18. Mai 2008

• Nachricht senden

146

Sonntag, 18. Mai 2008, 01:26

BEN DENİLENLERİN HEPSİNİ YAPTIM BİLGİSAYARIMA SABİT BİR IP VERDIM MODEM AYARLARIMI ( AİRTİES RT 205 KULLANIYORUM ) SİZİN GÖSTERDİĞİNİZ GİBİ YAPTIM, EXTRA OLARAK WİNDOWS GÜVENLİK DUVARI AYARLARININ ÖZEL SECENEKLER BOLUMUNE UDP 40123 DİE Bİ PORT EKLEDIM YANI EFENDIM ANLICANIZZ SIYIRMAK UZEREYIM HALA OLMADI BASKA BIR PCDEN BU AYARLARIN HIC BIRINI YAPMADAN COK RAHAT YAYIN YAPABILIYORUZ... AMA EVIMDEKI MAKINA BUNA BI TURLU IZIN VERMIYO...LÜTFEN YARDIMCI OLUN ATLADIGIM NE OLABILIR.....SAYGILAR SEVGİLER...

ogzhn

Anfänger

Registrierungsdatum: 18. Mai 2008

• Nachricht senden

147

Sonntag, 18. Mai 2008, 13:49

Neyse Hallettım arkadaslar birde tıyo vereyım AİLE KORUMA ŞİFRESİ - veya buna benzer koruyucu programlar kullanıyosanız kaldırın onları :D yoq sa radyo olayı yalan :D muccxlar

ugurer53

Anfänger

Registrierungsdatum: 10. April 2008

• Nachricht senden

148

Montag, 19. Mai 2008, 12:03

Ya ben bunu aynen böyle yaptım gene olmadı duvenlik vuvarına bile ekledim açmiş oldugum portu kaspersky 6.0 vardı onu bile kaldırdım engeller diye ama gene olmadı haya radyonun port gostergesinde ikiside kırmızı portlar kapalı gozukuyor.Allah aşkına yardım edin.yayın yapamıyom

Zitat von »"*-*Trinity*-*"«

AirTies RT-103 Modemlerde port açalım

Adres çubuguna http://192.168.2.1 yazın ve Enter tuşuna basalım.

Şifre soracaktır, default degeri boştur birşey girmeyin Sadece Tamam tıklayın.

Menüde sol tarafındaki pencereden NAT ve onun altından Port Yönlendirme seçin. Etkin kısmını sakın atlamayın arkadaşlar

İşte bu kadar :up:

ugurer53

Anfänger

• Nachricht senden

149

Montag, 19. Mai 2008, 12:05

aynı sorunlada bende karşı karşıyayım.İşyerindekiyle giriyorum hatta portlar bile kapalı gozukuyorken.Ama evdeki masa ustu pc de giremiyom.

Zitat von »"ogzhn"«

BEN DENİLENLERİN HEPSİNİ YAPTIM BİLGİSAYARIMA SABİT BİR IP VERDIM MODEM AYARLARIMI ( AİRTİES RT 205 KULLANIYORUM ) SİZİN GÖSTERDİĞİNİZ GİBİ YAPTIM, EXTRA OLARAK WİNDOWS GÜVENLİK DUVARI AYARLARININ ÖZEL SECENEKLER BOLUMUNE UDP 40123 DİE Bİ PORT EKLEDIM YANI EFENDIM ANLICANIZZ SIYIRMAK UZEREYIM HALA OLMADI BASKA BIR PCDEN BU AYARLARIN HIC BIRINI YAPMADAN COK RAHAT YAYIN YAPABILIYORUZ... AMA EVIMDEKI MAKINA BUNA BI TURLU IZIN VERMIYO...LÜTFEN YARDIMCI OLUN ATLADIGIM NE OLABILIR.....SAYGILAR SEVGİLER...

ugurer53

Anfänger

• Nachricht senden

150

Montag, 19. Mai 2008, 12:05

aynı sorunlada bende karşı karşıyayım.İşyerindekiyle giriyorum hatta portlar bile kapalı gozukuyorken.Ama evdeki masa ustu pc de giremiyom.

Zitat von »"ogzhn"«

ataspinar53

Schüler

• »ataspinar53« ist männlich

Registrierungsdatum: 1. Oktober 2007

• 1158672
  • Nachricht senden

151

Freitag, 23. Mai 2008, 00:36

Speedtouch Marka Modemde port açma

s.a. arkadaşlar (speedtouch) marka modemde nasıl port açılır bulamadım,yardım edermisiniz.Şimdiden teşekkürler.
PRESS534

Gamze

Schüler

• »Gamze« ist weiblich

Registrierungsdatum: 26. April 2007

• Nachricht senden

152

Freitag, 23. Mai 2008, 00:49

ugurer53,
bilgisayarinin sabit IP si 192.168.2.2 olmali, aynin bunu windows üzeri ayarladinmi.

nedense herkez yaptim diyor fakat, kimsenin yaptigi yok.
kisaca eger tüm islemleri dogu yaparsaniz mappin+ olur.

eger + degilse biryerde hata yapmissinizdir.

i-rem

Profi

• »i-rem« ist weiblich

Registrierungsdatum: 26. Juni 2007

• Nachricht senden

153

Freitag, 23. Mai 2008, 00:56

ataspinar53, baslikta zaten aradigin mevcut, burada sizlere yardim sunmak bizlerinde vaktigini aldigi gibi sizlerde biraz zaman harcayarak forumda her aradiginizi bulabilirsiniz.

speedtouch modem burada: http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…tID=42430#42430

ugurer53, giremiyorum ne demek ? Dinleyici olarak giremiyorsan sorun senin pc'de degil dj'in portlarinin acik olmamasindan kaynaklanir. Eger is yerinden girebiliyorum diyorsan o anda demekki sorunsuz bir dj yayin yapiyor. Sorunun yayinciykense o zaman giremiyorumu biraz daha aydinlatman gerek bizlere ;)

ataspinar53

Schüler

• 1158672
  • Nachricht senden

154

Freitag, 23. Mai 2008, 01:02

Eline sağlık arkadaş,o ismi görememiştim.Tekrar teşekkürler.Allah hayal ettiklerinin hayırlısını versin.
PRESS534

AHYAL24

Anfänger

Registrierungsdatum: 21. April 2008

• Nachricht senden

155

Dienstag, 27. Mai 2008, 19:07

SELAM ARKADAŞLAR BANADA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM BENİM MODEM MARKASI LOOPCOMM BUNA NASIL PORT ACARIM ACİL YARDIM LÜTFEN

ataspinar53

Schüler

• 1158672
  • Nachricht senden

156

Freitag, 30. Mai 2008, 02:18

Modemde port açma

Arkadaşlar bu adresteki modem port açma tarifindeki adres açılmıyor,bakarmısınız.("Alcatel/speedtouch Modemlerindeki port'u açalım ")veya başka bir tarifi varsa yaparsanız memnun olurum.teşekkürler.
PRESS534

cadim52

Anfänger

Registrierungsdatum: 6. Juni 2008

• Nachricht senden

157

Freitag, 6. Juni 2008, 11:19

*-*Trinity*-*, ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN DA BİDE TÜRKÇEYE ÇEVİRSEYDİN YA ÇOK DAHA GÜZEL OLUCAK BÖLE İŞE YARAMIYO ÇÜNKÜ

Registrierungsdatum: 10. Juni 2008

• Nachricht senden

158

Donnerstag, 12. Juni 2008, 13:37

ARKADAŞLAR BENİM MODEMİM Zyxel BEN 198.162.1.1 YAZDIĞIMDA BAŞKA MODEMERDEKİ GİBİ

BURDAKİ GİBİ
ÇIKIYOR BENDE
USE NAME : admin
password : password

AMA YİNE AYNI ŞEY ÇIKIYOR YİNE YAZIYORUM 3 KERE YAZDIKTAN SONRA KAPANIP.BEYAZ Bİ SAYFA ÇIKIYOR ORDADA SADECE 401 Unauthorized YAZIYOR. PASSWORD A 1234 DE YAZIYORUM AMA YİNE AYNI ACABA NEDEN OLUYOR BU?[img]ARKADAŞLAR BENİM MODEMİM Zyxel BEN 198.162.1.1 YAZDIĞIMDA BAŞKA MODEMERDEKİ GİBİ BURDAKİ GİBİ
ÇIKIYOR BENDE
USE NAME : admin
password : password

AMA YİNE AYNI ŞEY ÇIKIYOR YİNE YAZIYORUM 3 KERE YAZDIKTAN SONRA KAPANIP.BEYAZ Bİ SAYFA ÇIKIYOR ORDADA SADECE 401 Unauthorized YAZIYOR. PASSWORD A 1234 DE YAZIYORUM AMA YİNE AYNI ACABA NEDEN OLUYOR BU?[/img]

cadi-kiz

Schüler

• »cadi-kiz« ist weiblich

Registrierungsdatum: 7. Februar 2008

• Nachricht senden

159

Donnerstag, 12. Juni 2008, 15:49

Zitat

YAZIYORUM AMA YİNE AYNI ACABA NEDEN OLUYOR BU

nedenmi oluyor, sifreyi yanlis veriyorsunda ondan...

simdi biz nerden bilelim senin sifreni?
fabrika ayarina getir diyecem, fakat eger bilgin yoksa hic kurcalama, sonra intertnete bile baglanamazsin ;)

Registrierungsdatum: 10. Juni 2008

• Nachricht senden

160

Donnerstag, 12. Juni 2008, 18:51

HIM ŞİFREYİ BİLSEM

USER NAME :admin
ŞİFREDE:******

ŞİFREYİ BİLSEM AÇILIRMI ?

YİNEDE HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER