Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

Mittwoch, 21. März 2012, 15:04

flatcast radyo tema /Ey Hayat Nereye Kadar Yolcuyuz/ Türkleydi /

[flash]http://s1.directupload.net/images/120321/64b9qo5d.swf [/flash]

»Türkleydi« hat folgende Datei angehängt:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

2

Mittwoch, 21. März 2012, 15:39

Herzamanki gibi , degisik , yeni hayal ürünü olan bir calisma , bu tarz degisik calismalar denemen abla , tarzini araman , seni muhtesem seyler yapmaya vesile edecektir , bundan emin olabilirsin.
Degisik ve güzel calismalarinin devamini dilerim abla , paylasim icin tesekkürler.
WWW.Flatcast-Terapi.com

3

Mittwoch, 21. März 2012, 16:04

Evet KaaNım haklısın farklı çalısmalar üretmeye çalısıyorum kalıplasmıs tarzı sevmıyorum ve bunu farketmen mutlu ettı beni çok Tesekür Ediyorum o güzel yüregine ablacanım benım sagolasın güzel insan
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

• »by-kenan« ist männlich

Registrierungsdatum: 2. Mai 2011

• 1212355
  • Nachricht senden

4

Mittwoch, 21. März 2012, 16:16

emeginize saglık cok farkli bir calisma daha tskler abla yuregine saglik...
"Başımıza Ne Geliyorsa; O öyle Biri Değil, O Yapmaz! Dediklerimizden Gelir............."

€fsunn

Erleuchteter

• »€fsunn« ist weiblich

Registrierungsdatum: 30. März 2007

• Nachricht senden

5

Mittwoch, 21. März 2012, 17:03

KANN arkadaşımıza katılıyorum ...farkli degişik calişmalar herzaman güzel oluyor tipki senin bu calişmanda oldugu gibi ...NEHİRCİĞİM kutluyorum gönülden seni Emegine saglik diyorum :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :thumbup: :thumbup:
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

atilla_ky

Moderator

• »atilla_ky« ist männlich

Registrierungsdatum: 17. Dezember 2010

• Nachricht senden

6

Mittwoch, 21. März 2012, 17:04

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir hanım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

€bru

Profi

• »€bru« ist weiblich

Registrierungsdatum: 27. Oktober 2010

• 1439355
  • Nachricht senden

7

Mittwoch, 21. März 2012, 17:21

Türkleydim emeğinize paylaşan yüreginize saglık çok hoş görünüyor
[align=center][img]http://i1254.photobucket.com/albums/hh602/djebrus/Ebru-1.png[/img][/align]

8

Mittwoch, 21. März 2012, 18:04

Sevgili Nehircim canim...
Arkadaslar zaten güzel olan ne varsa dile getirmisler..

Emeklerine saglik güzel Dostum güzel yüreklim benim...

Muziginde pek hos olmus :thumbup:

9

Mittwoch, 21. März 2012, 18:32

Emeğine Sağlık türkleydi...
Bülent abla hele güzel gitti...
Hoş olmuş...
Paylaşım için teşekkürler...
Çalışmalarında kolaylıklar...

*SUN62*

Erleuchteter

• »*SUN62*« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. November 2010

• Nachricht senden

10

Mittwoch, 21. März 2012, 19:25

leydim ellerine saglık çok güzel görünüyor paylaşım adına çok teşekkür ederim ;)
[align=center]DOĞRU SARSILIR AMA ASLAA YIKILMAZ..

[img]http://s7.directupload.net/images/121107/2e7uga6e.png[/img]

11

Mittwoch, 21. März 2012, 22:52

Efsunum o güzel yüreginden dökülen güzel yorumuna çok Tesekür Ederim güzel kalplim benim

by kenan çok tesekür ederim canım kardesim sagolasın

atilla ky ben tesekür ederim dostum sagolasın
Ebrucum güzel beyenın için çok tesekürler canım sagolasın

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

12

Mittwoch, 21. März 2012, 22:57

Zemin renginin siyah olmasi daima tercih ediliyor radyocu arkadaslarimiz tarafindan.
Emegine saglik Türkleydi abla, cok kullanisli ve net bir calisma olmus :thumbup:
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

13

Mittwoch, 21. März 2012, 22:58

Sevgili melisim Modum >> cangülüm kalbinin güzelligi her sözüne yansıyor çok Tesekür Ediyorum canım
KAHKAHAFM-Onurcum güzel yorum ve beyenin için canıgönülden Tesekür Ediyorum sagolasın güzel insan
SUN Arkadasım güzel yorumun için Tesekürler yüregine saglık

14

Mittwoch, 21. März 2012, 23:00

Oy Meralim nerdesin be s.modum gülyüzlüm
Yahu özlettin bizi be ablacım Güzel yorumuna çok Tesekür Ederim canım sagolasın meralim

sahra-cantanem

Erleuchteter

• »sahra-cantanem« ist weiblich

Registrierungsdatum: 9. März 2010

• Nachricht senden

15

Donnerstag, 22. März 2012, 00:21

Altın tonlarında mücevher gibi işlemişsin Leydim harika olmuş paylaşımda bulunan o güzel yüreğinize tşkrler.. :thumbup: :1alkis: :1alkis: :1alkis:
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.

gizem06

Meister

• »gizem06« ist weiblich

Registrierungsdatum: 13. August 2009

• Nachricht senden

16

Donnerstag, 22. März 2012, 00:21

emeginize saglık leydim elleriniz dert görmesin insallah yüreginize saglık gğzel paylasım adına tskler

zeynoo35

Erleuchteter

• »zeynoo35« ist weiblich

Registrierungsdatum: 7. Januar 2012

• Nachricht senden

17

Donnerstag, 22. März 2012, 00:35

Leydim emeğinine sağlik çok hos çalisma olmus paylasim için tskr ederim :thumbup:
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.

18

Donnerstag, 22. März 2012, 02:03

Sahram canımtanem --Benim güzel yorumuna ve sözlerine çok Tesekür ediyorum canım yüregine saglık

Gizemim-- canımbenim yüreginden dökülen o güzel yorumuna çok Tesekür Ederim bitanem sagolasın

Zeynoom sagolasin canım beyendigine çok memnun oldum hemsom sagolasin yüregine saglık

19

Donnerstag, 22. März 2012, 02:11

Emeginize saglık Paylasım Adına Tsk Ederim
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!

20

Donnerstag, 22. März 2012, 12:56

Yorumun adına Tesekür Ederim Gölge Sagolasın :) ^^