Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

Donnerstag, 29. März 2012, 20:55

flatcast radyo tema // NEFES ALDIKCA BEN AH ALIYORSUN SEN // Türkleydi //

[flash]http://s14.directupload.net/images/120329/gemya8qc.swf[/flash]

»Türkleydi« hat folgende Datei angehängt:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

€fsunn

Erleuchteter

• »€fsunn« ist weiblich

Registrierungsdatum: 30. März 2007

• Nachricht senden

2

Donnerstag, 29. März 2012, 21:11

canım benim simdi disardan baktim ..dayanamadim ilk yorum benden olsun dedim ...özlemisim temalarını ben sahsen cok begendim harika olmus NEHİR kutlarim seni güvercini cok sevdim bir bütün olarak süperr :thumbup: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

BénSizLik

Fortgeschrittener

• »BénSizLik« ist weiblich

Registrierungsdatum: 4. Januar 2012

• Nachricht senden

3

Donnerstag, 29. März 2012, 21:40

Eline Emeğine Sağlık Abla, Süper Bir Çalışma Olmuş Paylaşım İçin Tşkler ;) :1alkis:
Hani Demiş Ya Şair ; Mutluluğu Bende Bulan BENİMDİR.. Ötesi Misafir..!!

4

Donnerstag, 29. März 2012, 21:46

Emeğine Sağlık Türkleydi...
Hoş olmuş...
Paylaşım için teşekkürler...

5

Donnerstag, 29. März 2012, 22:22

Güvercin olunca hersey durur bende...
Vefakar cefakar...ve güzel bir elcidir... Güvercin SEVGIDIR...GELELIM SIMDI ASIL CALISMANA::::::

Cok begendim cok güzel ve anlamli bir calisma Nehircigim... :thumbup: :1alkis: :1alkis:
Sarki secimi de bu calismaya ancak bukadar yakisabilir...

Sevgi dolu gönlümden SaNA o güzel GÖNLÜNE::::::::::::: :ksevgi: :ksevgi: :ksevgi:

EMEGINE SAGLIK GÜZEL KALBLI GÜZEL YÜREKLI NEHIRCIGIM :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

EngongeM

Moderator

• »EngongeM« ist männlich

Registrierungsdatum: 3. November 2007

• Nachricht senden

6

Donnerstag, 29. März 2012, 22:47

Emeklerine Sağlık Abla
Güzel Çalışma Olmuş Paylaşım İçin Teşekkürler Abla..;)
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!

7

Donnerstag, 29. März 2012, 23:13

Efsunum canımın ötekı yarısısın bıtanem buna emin ol diger yarısı senınde benımde ötekı yarımız yüregımızın en kıymetlı yerınde kıyamadıgımız cankuşumuz melisimiz

Efsunum yüregine saglık canım maskesizim benim anasında dogdugu renkte kalanım Çok sagolasın canımın yarısı canımdostum benım
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

8

Donnerstag, 29. März 2012, 23:16

Bensizlik canım güzel yorumun ve beyenıne candan tesekür ediyorum ablacım yüregin kadar güzel karakterlım canımbenım çok Tesekür ediyorum ablacım Sagolasın

9

Donnerstag, 29. März 2012, 23:22

Allahımın güzel yaratılmıs, Modum Meliscananım olması gereken bütün insani güzellıkler ruhunla beraber bütünlesmiş güzel bünyende bana ve sevenlerıne günes gibi yüregimize doguyor hayata baglıyorsun hepimizi ısıgınla , canım benım güzel yorumun için çok tesekür ederim canımın ötekı yarısımm Melisim iyiki varsın hayataa ve yasamayaa dair cankuşum benim INSANSIN gibisi degilsin INSANNN

10

Donnerstag, 29. März 2012, 23:46

Ablasının güzel hemşosu kalbi güzel engongemim benım sagolasın canımbenım yüregıne saglık çok Tesekürler Ediyorum ablasımmm :)

11

Donnerstag, 29. März 2012, 23:48

Onurcum güzel yorumun için çok Tesekür ederim güzel insan KAHKAHAFM Onurum Sagolasın dostumm

sahra-cantanem

Erleuchteter

• »sahra-cantanem« ist weiblich

Registrierungsdatum: 9. März 2010

• Nachricht senden

12

Donnerstag, 29. März 2012, 23:48

Ellerine Emeğine sağlık Leydim renk görsellik çalışma harika bir tema olmuş paylaşım adına çok tşkrler... :thumbup: :1alkis: :1alkis: :1alkis:
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.

13

Freitag, 30. März 2012, 00:41

Cantanem güzel beyenın ve güzel yorumuna çok tesekür ederim sahracım

Sagolasın yüregıne saglık canım

• »__C e n K__« ist männlich

Registrierungsdatum: 5. April 2011

• Nachricht senden

14

Freitag, 30. März 2012, 00:48

ablacım temayı şöylee bir kokladım daaa ASALET tavan yapmış...:)
ellerine yüreğine gönlüne sağlık...TÜRKLEYDİ...
çok çok tşk ler...
"İnsanları tanımak denizleri bardak bardak boşaltmaktan daha zordur..."

€bru

Profi

• »€bru« ist weiblich

Registrierungsdatum: 27. Oktober 2010

• 1439355
  • Nachricht senden

15

Freitag, 30. März 2012, 01:32

Nehirimm Forumun leydisi güzel kalpli melegi
yine harika bir çalışma yine müthiş görsellik
yine Türkleydi son noktası altın vuruş ,
Emegine yüregine sağlık
paylaşım için teşekkürlerr....
kocaman öpüyorum güzel yüregini
Sevgi veSaygılarımla..........
[align=center][img]http://i1254.photobucket.com/albums/hh602/djebrus/Ebru-1.png[/img][/align]

atilla_ky

Moderator

• »atilla_ky« ist männlich

Registrierungsdatum: 17. Dezember 2010

• Nachricht senden

16

Freitag, 30. März 2012, 03:09

Emeginize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir hanım. Yine kendinizi gecip harikalar yaratmışsınız kutlarım :)
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

~~yagmur~~

Fortgeschrittener

• »~~yagmur~~« ist weiblich

Registrierungsdatum: 20. Januar 2012

• Nachricht senden

17

Freitag, 30. März 2012, 10:08

offffffffffffff super bir paylasım emegıne yuredıne saglık cnm paylasım adına tskrler
ARKAMDAN KONUSUP BESTE YAPACAGINA YUZUME KONUS DUET YAPALIM........

18

Freitag, 30. März 2012, 10:18

Ablam Emeğine Sağlık,
Cok Güzel Bir Calısma Olmuş :thumbup:
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

€fsunn

Erleuchteter

• »€fsunn« ist weiblich

Registrierungsdatum: 30. März 2007

• Nachricht senden

19

Freitag, 30. März 2012, 13:40

Efsunum canımın ötekı yarısısın bıtanem buna emin ol diger yarısı senınde benımde ötekı yarımız yüregımızın en kıymetlı yerınde kıyamadıgımız cankuşumuz melisimiz

Efsunum yüregine saglık canım maskesizim benim anasında dogdugu renkte kalanım Çok sagolasın canımın yarısı canımdostum benım

senin kadar güzel yazan bu sittede daha yok ...canım benim yorumlarına sectigin kelimelere yani her zman dedigim gibi mükemel türkcene.. en önemlisi insanligina ..bende hayranım..oldugun gibisin .. sakında degisme.. seni böyle SEVİYORUZ :1alkis:
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

20

Freitag, 30. März 2012, 13:44

Efsunuma aynen katiliyorum... :thumbup:

Ve Nehircigim asil SEN güzel candan yorumlarin ile her birimize positif enerjinle enerji katiyorsun :rolleyes:

Aynen Seni cok ama cok SEVIYORUZ :love: :rolleyes:

Ve sana KOCAMAN Tesekkür ediyoruz ^^