Flash Şiiri;
Sözleri Ve Seslendirmesi Oqus Pokus (Oğuz) Arkadaşıma aittir...Sesine,Sözüne ve Nefesine Sağlık...
Ayrıca da kullanmama müsade ettiği için teşekkürler..
emeklerine sağlık Eylem çok harika olmuş renge bayıldım,bunun yanı sıra şiirde pek güzel yakışmış,Oğuzunda yüreğine sağlık,emeğini paylaşan yüreğine çok tşk ederim...
Aneee ben diyorumki daha önce gördüydüm sanki ama niye puan vermemişim tekayüt nolacak
Melyemim güzel ve kullanışlı olmuş başka söze gerek varmı? Yok
Onca işin içinde temada yapabilmen ayrı bir el hızı göstergesi,ellerine sağlık olsun senin hiç dert görmesin inşallah
Oğuz yüreğine,sesine sağlık ablam.Şiirlerine seslendirmene hayranım biliyorsun paylaştığındada lütfen haberim olsun
Her ikinizinde emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle
Ağzına, Yüreğine, Gönlüne, Sesine Sağlık Oğuz Sesinle Onurlandırdın Bizleri Teşekkürler
Temanı Beğenmedim Çırak
Tam Anlamıyla kendini Yansıtmışsın Çalışmana Karamsar, Kararsız, Aceleci ve Özentisiz Olmuş
Bir Daha Görmeyeyim Böyle Birşey Döferim Bah
Emeğine Sağlık Paylaşım İçin Teşekkürler
Kîmseye Gerek' Yok Gölqém' Çok-ãsil Duruyor' Yâñımdâ..!
Çok güzel bir çalışma olmuş Eylem ellerine sağlık. Özellikle renkleri çok hoş.
O bayan resmi olmasa biz erkekler de kullanırdık ama bu şekilde de kullanılabilinir
Bu güzel çalışmanın içerisinde benimde şiirime yer vermen ayrıca beni onurlandırdı bunun içinde özellikle teşekkür ederim. (Bu şiirlerin bir gün bir işe yarayacağını biliyordum :p ) Tek tek isim sayamayacağım için kusura bakmayın ama temanın yanı sıra şiir için beğenilerini sunan arkadaşlara da teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım...