Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
hareketli dj adı
Konuya katkım olsun bende konuya devam eden arkadaslara destek olayım fırsat buldukça.

slm rica etsem bu şekilde
http://www.abload.de/img/ebru20l9dh4.gif SEHERYELİ_58 kirmizi giri yeşil tskk
Almış başını gidiyor yüreğim..." Nereye" dedim?" Sen herşeye karışma" dedi... :))
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »YÜREKDESİN« (17. April 2012, 00:07)
Almış başını gidiyor yüreğim..." Nereye" dedim?" Sen herşeye karışma" dedi... :))
çekedim radyoyyaa yardımcı olabilirmisiniz
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (17. April 2012, 10:44) aus folgendem Grund: fazla alıntı vardı...kaldırıldı...
Dj Ismi Yazdirma
SELAM KOLAY GELSIN.ISLERINIZDE KOLAYLIKLAR DILIYORUM.DJ ISMINE IHTIYACIM VAR BEYAZ RENKTE.DJ FATIH .HAREKETLI OLSUN ISTIYORUM.BIDE DIKKAT BU RADYO IKI DAKKADAN SONRA BAGIMMLILIK YAPAR YAZABILIRMISINIZ.SIMDIDEN TESEKURLER.
tşk emegine saglik
Edit/...
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von »Melye« (18. April 2012, 14:40) aus folgendem Grund: lütfen konulara yazdığınız msj larda radyo/site adresi vermeyiniz..
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Dj Adi Isteği
arkadaşlar slm kusura bakmayım bilemedim nerden yazacağımı bana hareketli dj adı şazım mümkünse
0.yorgun1 bu şekilde nolur yardımcı olun şimdiden tşşkrler
modetör kardesim özür dilerim bugün ücüncü yazım bu hakkınızı helal edin ve isterseniz yayınlamayın bu yazdıklarımı yorgunluktan kafam karıstı cennet_gülü sizlerle olsun dj yazıs tekrar özür dilerim meskul etigim icin yazı yazılınca bakarım ben bu cevabımı isterseniz forumda yayınlamayın rabbime emanet olun selamun aleyküm
A.Slm...
estağfurullah kervan

diğer 2 msj ınızı sildim..gif isteğinizi yapacak olan arkadaşlarında kafası karışmamış olur

Arkadaşlarımız son msj ıınıza göre yardımcı olacaktır mutlaka...
slm iyi akşamlar bu isimlerde hareketli dj yazisi mümkünmü maralim*58 özlem *58 deliyürek*58 kader*58 kumral_güzeli zeynel*50 topram*58 simdiden tşk emegine saglilk
Dj İsmi
Arkadaşlar emeğinize sağlık, elleriniz dert, klavyeniz toz görmesin.
benimde dj ismi ricam olacak, tabii mümkünse;
Dj Tasebey Dj Canan 66 Canan 66
resim yada link yok nereye sağ tıklıycam
bana hareketli dj isimleri lazım ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk ederimm İnanın çok makbule geçecektirr
URAL sizlerle
GÖZDENUR yayında
METİN SİZLERLER
ELMALI SİZLERLE
DERBEDER YAYINDA
BELENAY YAYINDA
NEBULA SULTAN
ELSERI YAYINDA
GÖKÇE SİZLERLE
UraL S€ym€n
selam arkadaşlar gene ben kaç zamandır yazıyorummm cvp veren olmadı çok ricamdır değişik animasyonlu ural yayında,ural sizlerle,keyifli dinlemelerr gibi dj isimleri istiyorumm ayrıca bir kaç dj arkadaşım içinde istiyorumm .....belenay.....elif.......elseri.....elmalı......derbeder,.....nebula,....okyanusum.33,....gözdenur.....metin......zeybek ......yaparsanız çok sevinirim şimdiden emeğinize sağlık kılavyeniz toz tutmasın
UraL S€ym€n
kıskandım
bu gifleri kıskandım
dikey olanları helee
bende Aliye vede ali olarak istesem zahmetler vermiş olmam dimi
. şimdiden tskrler
hareketli yazı istegi
günlerdirr hareketli dj isimleriyle ilgili bir talebim oldu defalarcada tekrarladım ama ne okuyan ne cvp veren olmadıı bendekide şans hee bakıyorum yüzlerce hatta binlerce isimler yazılmış anında cvp verilmiş ben herrgün açıp he tmm bu gün yazarlar diye giriyorum yok mesajı okumamışlar billee genede tşkler ederimm nasip
UraL S€ym€n