Sie sind nicht angemeldet.

1

Mittwoch, 13. Juni 2012, 17:42

flatcast radyo tema // El Emegi Goz Nuru /Gulumse Hayata // Türkleydi //

Arkadaslar Uzun Zamandır Siir Calısmam Yoktu Sitemizde ve Forumumuzdaki Arkadaslarımın Istegi Uzerine Nacizane Sizler Icin Guzel bir Siir i

Seslendirdim ,TEMA ve Siir HAYATIMDA Olmazsa Olmazlarımdır Umarım Beyenirsiniz Saygılarımla Turkleydi :..

[flash]http://s1.directupload.net/images/120613/ubf544xh.swf [/flash]

3 TEMA AYNI DOSYADA GULE GULE KULLANIN
»Türkleydi« hat folgende Datei angehängt:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

..su_damlasi..

Fortgeschrittener

• »..su_damlasi..« ist weiblich

Registrierungsdatum: 12. Mai 2012

• Nachricht senden

2

Mittwoch, 13. Juni 2012, 17:56

çok güzel olmus emekelrinize ve sesinize saglık :1alkis:

• »ÇİĞDEMGÜL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 2. Juni 2012

• Nachricht senden

3

Mittwoch, 13. Juni 2012, 19:25

örnek alınacak temalarınız var çok beğendim

4

Mittwoch, 13. Juni 2012, 19:33

Emeginize saglik paylaşım için tşk ettim harika bir dizayn tbkler

H&M

Profi

• »H&M« ist weiblich

Registrierungsdatum: 11. Juni 2012

• Nachricht senden

5

Mittwoch, 13. Juni 2012, 21:11

:1alkis: temalar ve şiir harika
Bana yol vermeyi düşünmeden önce sana verdiğim yolda yürümeyi öğren ! . . .

EngongeM

Moderator

• »EngongeM« ist männlich

Registrierungsdatum: 3. November 2007

• Nachricht senden

6

Mittwoch, 13. Juni 2012, 21:47

Şiirin Yorumu Mükemmel Ablam
Yüregine Sağlık
Güzel Paylaşım İçin Teşekkürler Ablam..;)
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!

€fsunn

Erleuchteter

• »€fsunn« ist weiblich

Registrierungsdatum: 30. März 2007

• Nachricht senden

7

Mittwoch, 13. Juni 2012, 23:01

OFFFFF HARİKASIN NEHİRCİĞİMMMMMMM BU ÇALIŞMAN VARYA DÖRT DÖRLÜK OLMUŞ :)
EEE VALLAHİ KISKANDIM :))) ŞAKA Bİ YANA SENİ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM , AYNEN BÖYLE DEVAM CANISI :)
:1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

8

Mittwoch, 13. Juni 2012, 23:37

ışıl ışıl bişi olmuş ellerinize saglık

• »muhibb_40« ist männlich

Registrierungsdatum: 5. April 2011

• Nachricht senden

9

Mittwoch, 13. Juni 2012, 23:43

Ellerinize ve gönlünüze sağlık çok harika flaş, şiir ve temalarınıza bayılıyorum kardeşim.:
Bir aşk bulsam, yağmurunda ıslansam Bir dost bulsam, irfanında beslensem
Yalnızlığım bitermola ki?

10

Mittwoch, 13. Juni 2012, 23:47

Yogun isteklerden olan biride ben denizim... :rolleyes: :love:

Gülümse kaderine...
senin agzindan senin yorumundan dinlemek ayri bir Haz...
ayri bir zevk... :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: )

tipki bu calisman kadar... :thumbup:
o güzel sesine ve emklerine saglik Nehircigim...
devamini herzaman MERAK icersinde bekliyenlerden Sadece birtaneside benim diyerek .... kabul et....

lhazan

Schüler

• »lhazan« ist weiblich

Registrierungsdatum: 1. Juli 2011

• Nachricht senden

11

Donnerstag, 14. Juni 2012, 00:52

emeğinize yüreğinize sağlık..çok güzel olmuş, bayan sesleri şiirlerde oldukça zor yer buluyor..sesiniz çok yakışmış..

12

Donnerstag, 14. Juni 2012, 11:13

..su_damlasi.. Beyendigine sevındım canım çok tesekür ederim saolasın

Bende senın güzel calısmalarını takıp edıyorum secımlerınve temaların çok güzel gidiyor ellerine saglık :) :1alkis:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

13

Donnerstag, 14. Juni 2012, 11:17

ÇİĞDEMGÜL <<< Çok tesekür ederim gülüüümmm seninde gercekten örnek alınacak samimi candan kişiligin var emin ol içtenligini hissediyorum hep böyle kal olurmu özleyip göremedigimiz güzel bir insanlıgın var IYIKI VARSIN :)

14

Donnerstag, 14. Juni 2012, 11:20

pismicrop <<< Beyendigine sevındım canım çok Tesekür ederim SAGOLASIN GUZEL INSAN :)

15

Donnerstag, 14. Juni 2012, 11:23

H&M << Cok tesekür ederim sagolasın

bende senın o güzel calısmalarını takıp edıyorum canım emeklerıne saglık cok güzeller hele kullandıgın resımler çok hosuma gidiyor

16

Donnerstag, 14. Juni 2012, 11:26

EngongeM Sagolasın ablasının bıtanesi beyendıgıne sevındım ablacanım Tesekür ederim.

17

Donnerstag, 14. Juni 2012, 11:30

€fsunn <<< SAGOLASIN GÜLÜM DEVAM ETCEM ETCEM DE SENDE MOLA VERMESEYDIN DAHA COSKULU OLUYORDU TEMALARIMIZ BIRBIRIMIZI DAHA GUZELINE YOL VERIYORDUK TAKIPLERIMIZLE BE GULUM ÖKSUZ KALIYORUM BAK SEN OLMAYINCA :)))

18

Donnerstag, 14. Juni 2012, 11:35

DeRiNLiK SaRHoŞu <<< Beyendigine sevındım çok

Tesekür ederim Sagolun gördügünüz ısıltı sizin o güzel yüregınızın yansıması güzel insan :)

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Türkleydi« (14. Juni 2012, 11:41)

19

Donnerstag, 14. Juni 2012, 11:39

muhibb_40 <<< Sagolasın canım kardesım allah razı olsun eh benımde evde bos bos oturmaktan baska yapacak bıseyım olmadıgı icin su sıralar temalarla kaynasıyorum :) güzel ve beyenılen temalar cıkarabılıyorsam ne mutlu bana dıyorum :) allah senden razı olsun güzel insan ..

20

Donnerstag, 14. Juni 2012, 11:47

Meliscanan nım Evet can yarım siir seslendirmemi isteyen canlarımdan biri de sendin bitanem
uzun zamandır siir çalısmam olmadıgı için bunu ilk acemılık sayıyorum insallah bundan sonra fırsat buldukca seslendıre kaydı yapıcam hep

Oyyyy kurban olurum ben sana nuyüzlüm benim CANIMSIN YA yok ötesi..

Sagol melisim sana KOCAMAN Tesekürlerimi yolluyorum kıymetimmm..