Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
dj mixer acilmiyor
yeni bilgisayar aldim kendime windows 7 var üstünde fakat yayin alirkene dj mixer 1 saniye gözküp kayip oliyoor sorada acilmiyor tema degistirikende öyle 1 saniye gözüküp yok oliyoor windows xp bu sorun yoktuu bu sorun windows 7 ile ilgilimi yoksaa düzülte ilirmiyim ???
bilgisayarına formattan sonra guncelleme yaptınmı?
ses kartını guncelle..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
nasill yanii ?? bilgisayar yeni alinmiis yanii genede hata oal bilirmii ola bilrisee nasil neyapmam lazim bilgisayardan pek anlamam yardimci olursaniz bi zahmet memnun olurum
mixerın acılmaması ses kartı ıle alakalı
dıyorumkı wındows update yap yanı ses kartınıda guncelle o zaman sorun kalması gerek
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
ses karti guncellenmiyor daha ve yine ayni problem
flatcasti silip yeniden yüklesem kalkarmi ?
yanii ses akrtim updatelenmyioor en yenii durumda suan
kulaklık mıkrofon takılımı laptopda?
yoksa eger takıp oyle denermısın yayın almayı
burayada bak vista ıle wındows 7 aynılar
Vista Ses ayarı
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Delikanlı53 eğer eskiden Xp de sorun yaşamıyosan sanal işletim sistemi kur bilgisayarına, yani sanal Xp kur. Yada win7 de ses kartı driverlerini tekrar gözden geçir. Bende win7 kullanıyorum sorun olmuyo normal yayın alıyorum ve mixer çıkıyor.
Arkamda yürüme öncün olmayabilirim.Önümde yürüme,takipçin olmayabilirim.Yanımda yürü,eşit oluruz.
Lütven Yardim
Arkadaslar Radyoda Müzik Atilan Mikser Çikmiyor Presetde Tikliyom
Yine Gelmiyor Acaba Yardimci Olacak Arkasimiz Varmi
Simdiden Tesekurler...
ѕєη ѕєηι öуℓє вιяιηє вαgℓαкι ѕєη öℓüη¢є σ∂α нιç уαѕαмαѕιη
Radyonuzu actıgınızda lobide chat alanında maus sağ tuş yapın dj mikseri yazar ona tıklayın gelir..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Benetton şayet pc de win7 yüklü ise
Windows 7 Ses Sorunu
Bu sayfaya göz at derim ....
Şayet streo mix çikmasa en kolayı bir mikrofon tam mixer çıkar...
Arkadaslar Radyoda Müzik Atilan Mikser Çikmiyor Presetde Tikliyom
Yine Gelmiyor
Arkadaslarimizin verdigi öneriler sonrasinda hala mikser gelmediyse, Flatcast'in standart preset'lerinden birini tiklayin (misal Chatradio Dark).
Belki sectiginiz tema'da Dj Mikser'i iptal edilmis olabilir; winamp/mediaplayer/sam broadcaster gibi harici (external player) programlari kullanabilmek icin.
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
bende bugün yeni bilgisayar aldim ve windows7 flatcasti yükledim ama mikser yok
Muhtemelen Tema Değişirseniz Sorununuz Hallolmuş Olacaktır
Veya Chat Alanında Sağ Tıklayıp Dj Mixer İşaretlerseniz Halollacaktır
[align=center][color=#666666][b]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► ܨЎorGuNBeKçİ™ܓ ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/b][/color]
[/align]
denedimolmuyor yani isaretlenmiyor audio error no audio device found böyle bir yazi geliyor temada degistirsem dark ta yapsam farketmiyor
denedimolmuyor yani isaretlenmiyor audio error no audio device found böyle bir yazi geliyor temada degistirsem dark ta yapsam farketmiyor
Stereomix etkinlestirin.
Birde bunu deneyiniz...
Aldığınız Hataya Göre Sizin Sorununuz Ses Kartı Driver'ı
Flatcast Ses Kartı Driver'nızı Bulamıyor Güncellemenizi Tavsiye Edebilirim

Veya Kaldırıp Yeniden Yüklemeyide Deneyebilirsiniz
[align=center][color=#666666][b]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► ܨЎorGuNBeKçİ™ܓ ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/b][/color]
[/align]
sildim simdide yükliyemyiorum
Yükleyemiyorum Derken.?
Yüklerken Nasıl Bir Hata Alıyorsunuz Acaba.?
[/align]
yükliyorum ama olmuyor yine mikser ayni hatayi yaziyor tekrar siliyorum