Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
index hazirlamak istiyorum yardim...((((
arkadaslar, bende index hazirlamak istiyorum..özel bir programmi indirmem gerekiyor ?yardimci olabilirmisiniz acaba????
Arnika, bunun icin herhangi bilgin varmi, HTML kodlarini bilmen gerekiyor, eger bilgin varsa Dreamwiever ile yapabilirsin, linkde bakip demosunu indirebilirsin,
nasil kullaniyor diye sorarsan o konuda yardimci olamiycaz kusura bakma, net uzerinden anlatimlarini bulabilirsin...
http://www.adobe.com/products/dreamweaver/
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
cok tsk ederim süper hizli cevaplarin icin...dreamwieverden duymustum...
imzamda yazanı oku belki bi yardımı dokunur

)
Ben baktım ve AGK ye aykırı olduğunu gördüm.
Malesef hepimizin hızlı İnternet baglantısı yok ve bu kişilerde yüksek boyutlu resimler,
sayfaların geç ve yavaş açılmasına sebep oluyor.
Ekranı küçük olan kişilerde ise görünümü bozuyor.
Avatar için maximum boyutlar 30KB w<120 h<180
İmza için maximum boyutlar 50KB w<650 h<130
İmzadaki yazıların puntoları 12 yi aşmamalı ve En fazla 3 satırdan ibaret olmalı!
İmzada sadece bir tane link bırakma imkanınız vardır.
Bu boyutlar dışındaki imzalar ve avatarlar silinecektir.
Yöneticiler harekete geçmeden düzelt bence. :hiding:
himmm neyse bişi demezler yaf kanka onlar ;D
himmm neyse bişi demezler yaf kanka onlar ;D
sen öyle san, banlarlar bile