ancaksayın yetlikiler yani flatcast program yapımcılarına bu konuda bilgi gidiyormu biz türkiyeden o program ise alamanca ve almanyadan burada bahsetmek istediğim asıl mesele şu sayın Imkansiz ve beratcan yazmışsınız size tşk ederim asıl benim analatmak istediğim mesele işte bu nasıl üye olan biri banlanıyor kırmızı olarak diğer dj aarkadaşa geçiyor ise guestlerinde banladığında o pc den bir başka pc ye geçtiğinde kırmızı geçmesini ve ertesi günde aynı kalmasını sağlamak amaçlı bir program gelirştirme ile ilgili form yada öneri kulanılıyormu benim almancam yok bu konu ile ilgili en yetliki arkadaşımızın düşüncelerini almak isterdim saygılarımla ayrıca ilgi ve alakanıza çok tşkk.. ederimm
Zitat
pc den bir başka pc ye geçtiğinde kırmızı geçmesini ve ertesi günde aynı kalmasını sağlamak amaçlı bir program gelirştirme i
saygılar
Zitat von »"Imkansiz"«
kayitli nickler diger dj e gecdigindede kirmizi kaliyor, tek misafirlerde farkli.
fakat ban kaldirma olayini cocuklar bile cözdü, ya sayfani yabancilara tamamen kapali tutacan, yada bu tür tatsizliklarla yasiyacan![]()