Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
canım arkadaşım evill'in doğum günü
bir senelik yeni bir hikaye daha başlıyor senin için
hergün yeni bir öykün olsun
mutluluk adına
ve her öykünün içinde gerçekleşecek yeni bir dileğin olsun
iyiki doğdun canım arkadaşım
iyiki varsın....
Her şeyi bilmene gerek yok ;
Haddini bil yeter...!!!
Dogum günün kutlu, mutlu, güzel, yararli, faydali, neseli olsun EviL
:birthday: :birthday: :birthday: :birthday:
Evil Dogum Gunun Kutlu Olsn Nice Senelere
evill abi doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara inşaAllah
Rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun, mutlu ve huzurlu bir ömür nasip etsin.
Pastalar böreklerde benden olsun
Evil Dogum günün kutlu olsun, nice Yillara dostum!
Yeni gördüm yaaa

Tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Şımardım
Herkese sağlık ve huzur dolu yıllar temenni ediyorum bende.
Eceli o güzel düşüncelerin içinde sana ayrıca teşekkür.
sevdiklerinizle sağlıklı mutlu yıllara
Dikkat! Bu mesaj sevgi, nese ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yasamin ve seni düsünen birinin oldugunun sevincini hisset ve mutlu ol! Simdi bu mutluluguna simsiki saril ve ümidini koskoca bir yil boyunca hiç yitirme! Askta, parada, saglikta her zaman kazanmani dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. Iyi ki dogdun. Nice mutlu seneLere.
[stream]http://www.musicuploader.org/MUSIC/6588631231180433.mp3[/stream]
:foto: :birthday: :foto: :birthday: :foto: :birthday: :foto: :birthday: :foto: :birthday: :foto: :birthday: :foto: :birthday: :foto: :birthday: :foto: :birthday: :foto: :birthday: :foto: :birthday: :foto: :birthday: :foto: :birthday:
Nice Senelereeeeee
dogum günün kutlu olsun nice mutlu seneler senin olsun arkadas.. en kötü günün en sevindigin gün olsun göz yasların sana umut ve mutluluk olsun dilerim
iyki dogdun..
dj.zemzem
Hayırlı ,saglıklı mutlu nice yıllaraaaa
:birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:
dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nice senelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Allah saglik ve huzur versin insallah
:birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:
evill_3, nerdeyse bidahaki yas günün geliyor ben anca gördüm

))) nİCEsenelere saglık sıhat ve Huzur icinde
evill_3, dogum günün kutlu olsun yeni yasin umarım sana ugur getirir
Bende gec kaldim sanirim ama olsun, nice senelere insallah, saglik, sihhat ve huzur dolu gecmesini temenni ederim :up: