Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

• »((yesil-cimen))« ist weiblich
  • »((yesil-cimen))« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 15. März 2007

• Nachricht senden

1

Dienstag, 4. Mai 2010, 19:24

yardimm mixer sorunu

windows 7 kullaniyorum yayinda mikrofonu cikarinca dj mixer gidiyor ne yapabilirim yardimci olursaniz sevinirimm.. :S
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa güzel sözlerin
hamallığını yapmayı tercih ederim..

Findik

Jüri

• »Findik« ist weiblich

Registrierungsdatum: 13. Juni 2007

• 1001
  • Nachricht senden

2

Dienstag, 4. Mai 2010, 20:00

ses ayarlarindan stereo-mix i ac...
assagda linkteki videoda vista icin anlatim var, w7 de hemen hemen aynisi (faydalanabilirsin)

Vista'da FCP Yukleme ve Mixer Sorunu

baze stereomix (stereo karisimi) direk acilmiyor, cözüm ;)

Jüri 'im ve burda dokunulmazligim var! ona göre :kdil:

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Findik« (4. Mai 2010, 20:13)

• Nachricht senden

3

Dienstag, 4. Mai 2010, 23:20

TSK EDERIM ARKADASIM YARDIMIN ICIN MALESEF OLMADI BENDE SES AYARLARINDA MIXER SECENEGI YOK NEYSE KULAKLIGI TAKTIGIMDA SORUN OLMUYOR BU SEKILDE KALICAK..

cadi-kiz

Schüler

• »cadi-kiz« ist weiblich

Registrierungsdatum: 7. Februar 2008

• Nachricht senden

4

Mittwoch, 5. Mai 2010, 00:39

seskartinin sürücüsünü ( sound-driver) güncele, mixer secenegi geliyor. ve sah secenekle kapali veya gizli vericileride aktif etmeyi unutma.
karttan karta stereo karisimin ismi farklida olabiliyor. Mikrofonu cikartiktan sonra ses verici ayarlarinda birsey mecburen aktif olmali.

• Nachricht senden

5

Mittwoch, 5. Mai 2010, 18:17

karttan karta stereo karisimin ismi farklida olabiliyor. Mikrofonu cikartiktan sonra ses verici ayarlarinda birsey mecburen aktif olmali.
TESEKKÜR EDERIM EVET BENDE FARKLI FAZLADA BIR SECENEK YOK DRIVER LER YENI OLMASINA RAHMEN YENIDEN INDIRIP YÜKLEDIM VE DEVRE DISI OLANLARADA TIRNAK ISARETI YAPTIM OLMADI VAR BIRYERDE HATA AMA SIMDILIK CÖZEMEDIM SAGLIK OLSUN SAG OLUN YARDIMLARINIZ ICIN TESEKKÜRLER..

• Nachricht senden

6

Donnerstag, 6. Mai 2010, 00:25

ben sorumun cevabini bu videolu anlatimda cözdüm.. windovs 7 de sorun yasayan arkadaslarin isine yarayabilir diye düsünüyorum videoyu ekledim .yardim eden arkadaslarada tesekkür ederim..