Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

• »Gönül "abla"« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 13. April 2010

• Nachricht senden

1

Sonntag, 23. Mai 2010, 04:39

Aşk Ve Ayakkabı...

Bedenin yükünü ayaklar taşır, ruhun yükünü yürekler.
Bütün ağırlığınızı ve yorgunluğunuzu kaldıran ayaklarınız için rahatlığı ve şıklığı bir arada barındıran ayakkabıyı seçersiniz.
Içinizin acılarını sıkıntılarını ,kırgınlıklarını ve hayallerini yüklenen yüreginiz için de huzur verici ve "güzel" bir aşk ararsınız. Zaten aşklar da ayakkabılar gibidir...
Bazıları çamur yagmur, toz, toprak, kar buz gibi her türlü "kötu hava" koşullarına dayanıklıdır.
Bazıları ise ummadığınız kadar kısa zamanda çabucak "yamulur" ilk yağmurlu havada "altı açılır" veya güzel havalarda bile "iki günde bozulup" gider.
Aşklarıda ayakkabılar kadar "itinayla" seçmezseniz,tıpkı ayağınızda oldugu gibi yüreginizde NASIR oluşabilir. Dar gelen bir ayakkabıyı sadece tarzını begendiginiz için "zamanla açılır " diyen satıcıya inanarak alırsanız,zaman içinde ayak kemiklerinizde "deformasyon" başlar.
Ruhunuzu daraltan bir aşk içinde yalnızca fiziksel begeniye kapılıp" zamanla düzelir" diyenlere kanarsanız, yine zamanla içinizdeki olumlu duyguların "çarpıldıgını" görebilirsiniz.
Aşık olabileceginiz insan türü, tıpki ayakkabılar kadar değisik stillerde, farklı kalitelerde ve sayısız "renktedir"....
Aşkı bir çesit serüven olarak "spor" gibi yasayanlar,aynen "spor ayakkabı" gibi dikkat çekici ve rahat kişileri bulurlar.
Tersine aşkta tutucu ve istikrarlı olmayı benimseyenler "klasik ayakkabı" gibi muhafazakar çizgiler taşıyanlara tutulurlar.
Dekolte ayakkabılar gibi sadece cinsellik ve eğlence zevkleriyle ateşlenen aşklar vardır.
"Bez" ayakkabılar gibi kısa omurlu "tatil aşkları" ise hemen herkesin kişisel tarihinde mevcuttur.
"Marka" ayakkabı alır gibi,sevgilinin kariyerine ve maddi durumuna "tutulan" aşıklar görürsünüz.
Katı plastikten "yagmur çizmesi" edinir gibi mantık süzgecinden geçirip "işe yarar" biçimde yaşamak isteyenleri de bilirsiniz.
Ayrıca ne tuhaf ki,psikolojik testlerde "zaafı" olup evine sayısız çesitte ayakkabılar yığan insanların aynı zamanda "değişik" türde aşklara da zaafı oldugu söylenir.
Evet, aşk "ayakkabıdır" Aynen ayakkabınıza bakım yapmayıp "hor" kullandıgınız zaman kolayca eskittiginiz gibi, aşkınıza da dikkatli davranmayıp özen göstermediginiz zaman kısa sürede "eskitirsiniz".
Ve nasıl ki "delik" bir ayakkabıyı tamir ettirdiginizde yalnızca "bir miktar" ömrünü uzatmış olursanız;
"delik" bir aşkı onarmaya kalkıştığınızda da;
"asla eskisi gibi olmayacaktır"!

Can YÜCEL

GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Gönül "abla"« (23. Mai 2010, 04:47)

2

Sonntag, 23. Mai 2010, 17:16

paylaşımın için teşekkürler Gönül.
Belediyelerin bozuk yolları bir an önce onarması dileğiyle :D
SİGARA PİŞMANLIKTIR.

• Nachricht senden

3

Sonntag, 23. Mai 2010, 22:00

Haklısın arkadaşım bencede,yoksa bizlerin yüksek ökçe pabuçlarımız mahvolmaya devam edecek ;)

Surmeli

Profi

• »Surmeli« ist weiblich

Registrierungsdatum: 1. September 2007

• Nachricht senden

4

Montag, 24. Mai 2010, 20:28

güzel gönül baci ellerinize emeginize saglik.
selam ve dua ile.

• Nachricht senden

5

Montag, 24. Mai 2010, 20:59

Teşekkür ederim Sürmeli arkadaşım sizlerinde ^^

melye

Moderator

• »melye« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Februar 2010

• 990289
  • Nachricht senden

6

Montag, 24. Mai 2010, 21:03

muhteşemdi abla...gönlüne paylaşımına sağlık...
normalde pek uzun yazıları okuyamam ben..hemen sıkılırım...ama çok güzeldi...

• Nachricht senden

7

Montag, 24. Mai 2010, 21:14

Sağol ablacım,benim paylaşımlarımda uzunda olsa yazı oku ;) Çünkü ben özelleri ekleyeceğim :thumbup: Sıkıntılı bir ablan olarak :D

8

Montag, 24. Mai 2010, 21:17

tesekkürler bu güzel paylaşım için abla..valla bana sandaletlerimle spor ayakkaplarım yetiyo:))
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

• Nachricht senden

9

Montag, 24. Mai 2010, 21:27

Valla yanlış anlaşılmasında bende ayakkabı hastalığı vardı özellikle yüksek ökçede maalesef artık giyemiyorum.Benim giydiğim tarz burda yok zaten :thumbsup:

• »((yesil-cimen))« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. März 2007

• Nachricht senden

10

Montag, 24. Mai 2010, 21:33

güzel bir benzetme olmus ask ve ayakkabi tesekkürler paylasim icin herkeze saglam ayakkabi nesip etsin Allah kisa sürede bir köseye atilmayacak kadar saglam bir ömür boyu kullanabilecegin.. ;)
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa güzel sözlerin
hamallığını yapmayı tercih ederim..

• Nachricht senden

11

Montag, 24. Mai 2010, 21:41

valla doğru dedin be arkadaşım amin inşallah hepimize :thumbsup:

• »((yesil-cimen))« ist weiblich

Registrierungsdatum: 15. März 2007

• Nachricht senden

12

Montag, 24. Mai 2010, 21:50

amin aminn :)
Boş ve abes sözlerin maskaralığını yapmaktansa güzel sözlerin
hamallığını yapmayı tercih ederim..

nisa nisa

Erleuchteter

• »nisa nisa« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. September 2008

• Nachricht senden

13

Donnerstag, 27. Mai 2010, 21:22

uyy cok hoştu tşklerr ablam
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

• Nachricht senden

14

Donnerstag, 27. Mai 2010, 21:25

Ben teşekkür ederim ablam ellerine sağlık... ^^

15

Samstag, 30. Juli 2011, 07:58

Aşk Ayakkabı Gibidir.

Bedenin yükünü ayaklar taşır,ruhun yükünü yürekler.. bütün ağırlığınızı ve yorgunluğunuzu kaldıran ayaklarınız için rahatlığı ve şıklığı bir arada barındıran ayakkabıyı seçersiniz.
İçinizin acılarını,sıkıntılarını,kırgın​lıklarını ve hayallerini yüklenen yüreğiniz için de huzur verici ve "güzel" bir aşk ararsınız.
Zaten aşklar da ayakk...abılar gibidir...
Bazıları çamur yağmur,toz toprak kar buz gibi her türlü "kötü hava"koşullarına dayanıklıdır.
Bazıları ise ummadığınız kadar kısa zamanda çabucak "yamulur"ilk yağmurlu havada "altı açılır" veya güzel havalarda bile "iki günde bozulup"gider.
Aşkları da ayakkabılar kadar "itinayla"seçmezseniz,tıpkı ayağınızda olduğu gibi yüreğinizde NASIR oluşabilir.

Dar gelen bir ayakkabıyı sadece tarzını beğendiğiniz için "zamanla açılır"diyen satıcıya inanarak alırsanız,zaman içinde ayak kemiklerinizde "deformasyon" başlar.
Ruhunuzu daraltan bir aşk içinde yalnızca fiziksel beğeniye kapılıp"zamanla düzelir" diyenlere kanarsanız, yine zamanla içinizdeki olumlu duyguların "çarpıldığını" görebilirsiniz.

Aşık olabileceğiniz insan türü,tıpkı ayakkabılar kadar değişik stillerde,farklı kalitelerde ve sayısız "renktedir"....
Aşkı bir çeşit serüven olarak"spor"gibi yaşayanlar, aynen "spor ayakkabı"gibi dikkat çekici ve rahat kişileri bulurlar.
Tersine aşkta tutucu ve istikrarlı olmayı benimseyenler "klasik ayakkabı"gibi muhafazakar çizgiler taşıyanlara tutulurlar.
Dekolte ayakkabılar gibi sadece cinsellik ve eğlence zevkleriyle ateşlenen aşklar vardır.
"Bez"ayakkabılar gibi kısa ömürlü "tatil aşkları"ise hemen herkesin kişisel tarihinde mevcuttur.
"Marka"ayakkabı alır gibi,sevgilinin kariyerine ve maddi durumuna "tutulan"aşıklar görürsünüz.
Katı plastikten "yağmur çizmesi"edinir gibi mantık süzgecinden geçirip "işe yarar" biçimde yaşamak isteyenleri de bilirsiniz.

Ayrıca ne tuhaf ki,psikolojik testlerde "zaafı"olup evine sayısız çeşitte ayakkabılar yığan insanların aynı zamanda "değişik" türde aşklara da zaafı olduğu söylenir.

Evet,aşk "ayakkabıdır".
Aynen ayakkabınıza bakım yapmayıp "hor"kullandığnız zaman kolayca eskittiğiniz gibi, aşkınıza da dikkatli davranmayıp özen göstermediğiniz zaman kısa sürede "eskitirsiniz".
Ve nasıl ki"delik"bir ayakkabıyı tamir ettirdiğinizde yalnızca"bir miktar"ömrünü uzatmış olursanız;"delik"bir aşkı onarmaya kalkıştığınızda da "asla eskisi gibi olmayacaktır"!

CAN DÜNDAR
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

16

Donnerstag, 11. August 2011, 13:12

bu paylasimini kacirmissim...
can dündarin yine harika bir yazimi icin tesekkürler emegien saglik gönlüm...

17

Montag, 29. August 2011, 01:13

guzel paylasim tskler..
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif