Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
oldukca sade calisma olmus ve resimdeki kenar kesintileri temizlenseydi guzel olurdu ayrica chat cubugu cok yukaruda ki oz izlemesine gore yyorum ediyorum birde belirli dj yeri goremedim ben
paylasim icin tskelr ve basarilar
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
emegın esaglık yudum,
cok sade bır calısma olmus, chat alanındakı resım cok acık renklı asagıya eklemıssın chata pek engel olmaz
fakat renk cok acık goz yorabılır
button kullanmamıssın yazı olarak yazmıssın, kullandıgın yazı stılı elmaslara gore bıraz kaba olmus
daha zarif bır font secebılırsın ve kucuk harflerle yazmayı denersen daha hos gorunur
mısafır alanı ıcın belırgın bır yer cızılmemıs dagınık gorum var bıraz
cerceve kullanırsan genel calısmalarında guzel olur
paylasım ıcın tskler..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]