Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Dj'ler yayın yaparken sesi kısabiliyor mu acaba?[Lütfen Yardım!!!]
Ben yayın yaparken sesi kısamıyorum... Bu yüzden açtığım sesli şeylerden faydalanamıyorum... Yardım ederseniz sevinirim...
Ortamın ßittiği Yerde ßiz
ßaşLarız Şeklimiz İçin Yaşar
Tarzımız İçin Ölürüz..!
kendi bilgisayarlarinin sesini tabiki kesebilirler, fakat bu yayini etkilemez.
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
yukardaki yaziya ek olarak, yayin sirasinda radyodaki Mute buttonuna basarsaniz radyodaki ses gidebilir, buna dikkat edin
yada eger pc'nin degilde radyonun sesini azaltmaktan bahsediyorsaniz onuda sadece windows 7 isletimcisinde yapabiliyorsunuz, yani yayin sirasinda bir arkadasinizla sesli gorusme bile yapabilirsiniz..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
EVET BEN DE GENELLİKLE GÖRÜŞME YAPTIĞIM İÇİN İSTİYORUM BU SESİ KISABİLMEYİ.. MUTEYE BASTIĞIMDA OLMUYOR...
Tarzımız İçin Ölürüz..!
dedigim gibi bu istediginiz sadece windows 7 islemcisinde mumkun
sizin kullandiginiz nedir ?
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Tarzımız İçin Ölürüz..!
xp ve vistada mumkun degil, win 7 kullaniyorsaniz yayinin sesini kisabilirsiniz sesli gorusmelerinizde..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
SELAM IYI GÜNLER AYDINLATMALARINIZ ICIN TSK EDERIM.BENDE YAYIN SIRASINDA RADYONUN SESİNİ KISMAK ISTIYORUM AMA OLMUYOR.WİNDOWS 7 KULLANIYORUM..NE YAPMAM GEREK.BİRDE KENDİM TEMA YAPMAK ISTIYORUM VİDEOLU ANLATIM BULAMADIM..YARDIMLARINIZ İÇİN SİMDİDEN TESEKKÜR EDERİM..
günaydın..bılgilendirdiginiz için tesekkür ederim..