Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
hata mesajı
slm arkadaşlar, radyomuzda bu gün bir sorun oldu, hiç kimse kayıtlı nickini giremiyor, şöyle bir hata mesajı geliyor
'' login failed! user does not exist/wrong password '' yardımcı olursanız sevinirim, tşkler.
KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM , DİZİMDEKİ YARAYI EN BÜYÜK ACI SANSAYDIM ((( EFLATUN )))
Niclerinizin Flattan Çıkış Yapılıp Yapılmadığını Kontrol Ediniz
Yani Dj Girişinden Tam Olarak Çıkış Yapılıp Yapılmadığını Kontrol Ediniz
Bazen Böyle Hatalar Verebiliyor Malesef
Aldığınız Hatanın Türkçesi -= giriş başarısız oldu! user / yanlış şifre yok =-
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..
üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!
yok, hiçbir sorun yok, sadece kayıtlı nickler giremiyor, ve tüm guestleri, gast, olarak gösteriyor.
KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM , DİZİMDEKİ YARAYI EN BÜYÜK ACI SANSAYDIM ((( EFLATUN )))
yazdigina gore sifre yanlis yada boyle bir kullanici bulunmamakta.
kac kisi bu hatayi aliyor, kullanilan nickler orjinal alinmis nickmi yoksa gizli karakterlerle alinmis nicklermi?
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
dün kisa süreligini ftacast serverlerinin birinde sorun vardi, yayin com üzeri acildiysa info üzeri gelenlerde,
info üzeri acildiysa com dan gelenlerde hata olabiliyordu.