Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

Freitag, 22. April 2011, 09:10

7 Gerçek ... AnLayana

Budist rahipler artık yetiştiğini düşündükleri bir öğrencilerini yola çıkmadan önce çağırdılar. Başrahip öğrenciye tek bir soru sordu:

* "20 yıldır buradasın neler öğrendin?"

"Yedi gerçek öğrendim" dedi öğrenci.

* "Yirmi yıldır buradasın sadece yedi gerçek mi öğrendin?"

"Evet yedi gerçek öğrendim..."

* "Say" dedi başrahip "birincisi..."

"Dostluklar ikiye ayrılır: Kalıcı dostluklar ve geçici dostluklar. Hayatta bir zorluk ortaya çıktığı anda bozulan dostluklar daha çoktur kalıcı dostluklar çok azdır..."

* "İkincisi" dedi başrahip.

"İnsanların çoğunluğu kalplerini ve beyinlerini geçici değerlere ayırmışlar. Bu değerler uğruna kendi gerçek niteliklerinden taviz vermekten kötü şeyler yapmaktan çekinmiyorlar..."

* "Üçüncüsü" dedi başrahip.

"İnsanlar amaçlarına ulaşmak için birbirlerini ezmekten çekinmiyorlar. Oysa başkasına kötülük yaparak elde edilen her şeyin geldiği gibi ellerinden gideceğini anlamıyorlar..."

* "Dördüncü" dedi başrahip.

"İnsanlar gerçekte bir anlamı ve önemi olup olmadığını hiç düşünmedikleri fakat değerli ve anlamlı saydıkları şeyler yüzünden birbirlerine zarar veriyorlar... Bu şekilde hayatı birbirlerine zehir etmeye alışmışlar."

* "Beşinci" dedi başrahip.

"Herkes yanlışın nedenini başarısızlığın nedenini başkalarında arıyor."

Kimse başına ne geldiyse aslında kendi yüzünden geldiğini anlamıyor kendi suçunu yanlışını kabul edip düzeltmiyor..."

* "Altıncı" dedi başrahip.

"İnsanlar helal lokmanın ve bölüşmenin değerini bilmiyor. En lezzetli lokmanın helal lokma olduğunu unutuyorlar. Vicdanları ve mideleri arasında kaldıkları zaman midelerini tercih ediyorlar..."

* "Yedinci" dedi başrahip.

"İnsanlar bir şeye dayanmadan yaşama gücünü bulamıyorlar. Bu yüzden çoğu zaman anlamsız şeylere sarılıyor güveniyorlar. Asıl sarılmaları ve güvenmeleri gereken belki de tek duygunun sevgi olduğunu anlamamakta ısrar ediyorlar..."

* "Güle güle" dedi başrahip..
Saygım adabımı aştı bu gece.

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• 1366852
  • Nachricht senden

2

Samstag, 23. April 2011, 14:09

Dostluklar ikiye ayrılır: Kalıcı dostluklar ve geçici dostluklar. Hayatta bir zorluk ortaya çıktığı anda bozulan dostluklar daha çoktur kalıcı dostluklar çok azdır..."

"İnsanlar amaçlarına ulaşmak için birbirlerini ezmekten çekinmiyorlar. Oysa başkasına kötülük yaparak elde edilen her şeyin geldiği gibi ellerinden gideceğini anlamıyorlar..."

cok harika sozler, eline saglik karanlikdus..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

3

Samstag, 23. April 2011, 14:11

ben tsk ederim masum haklısın çok anlamlı sözler..

4

Samstag, 23. April 2011, 14:31

"İnsanların çoğunluğu kalplerini ve beyinlerini geçici değerlere ayırmışlar. Bu değerler uğruna kendi gerçek niteliklerinden taviz vermekten kötü şeyler yapmaktan çekinmiyorlar..."

aslında hepsi birbirinden anlamlı paragraflar "ANLAYANA" :)
evrendeki hersey 7 nin içindeki gizemde saklıdır gökkuşağındaki renkler bile...
tesekkürler paylaşım için...
yüreğine sağlık...
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

5

Samstag, 23. April 2011, 14:38

ewet ''ANLAYANA''
hepsi çok güzel ve anlamlı tsk ederim senin yüregine saglık..

• »__C e n K__« ist männlich

Registrierungsdatum: 5. April 2011

• Nachricht senden

6

Dienstag, 6. September 2011, 16:39

"Dostluklar ikiye ayrılır: Kalıcı dostluklar ve geçici dostluklar. Hayatta bir zorluk ortaya çıktığı anda bozulan dostluklar daha çoktur kalıcı dostluklar çok azdır..."

:1alkis: :1alkis: :1alkis:
ayakta alkışlıyorum seni bu güzel paylaşımın için KARANLIK DÜŞ...
"İnsanları tanımak denizleri bardak bardak boşaltmaktan daha zordur..."

• »_ŞAHMERAN_« wurde gesperrt

Registrierungsdatum: 6. September 2011

• Nachricht senden

7

Dienstag, 6. September 2011, 16:41

begenmene sewindim canem senin yüregine saglık...:))

Artık yok

Erleuchteter

• »Artık yok« ist männlich

Registrierungsdatum: 6. Juli 2007

• Nachricht senden

8

Mittwoch, 7. September 2011, 15:17

Dostluklar ikiye ayrılır: Kalıcı dostluklar ve geçici dostluklar. Hayatta bir zorluk ortaya çıktığı anda bozulan dostluklar daha çoktur kalıcı dostluklar çok azdır..."

:çakçak: :1alkis:
MERHABA ..!!