Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

• »<<berdush>>« ist männlich
  • »<<berdush>>« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 1. Februar 2009

• Nachricht senden

1

Mittwoch, 8. Juni 2011, 22:53

iste yine susuyorum...

Ne keyifle okuduğum şiirler ezberimde, ne de bağıra çağıra söylediğim şarkıların sözleri. Dalgın gözlerle yürüdüğüm caddelerde kayboluyorum.

Sonsuz bir inatla sarıldığım radyodan gelen o harika melodilerin de tadı yok? Peki ya o yağmurda iliklerime kadar ıslanmalarımı kim çaldı benden? Bilmiyorum!

Susuyorum artık... Sustukça susuyorum. Sustukça, üzerime gelen insanlardan kurtarmak için ruhumu, suskunluğuma sarılıyorum. Ama yine de saplanıyor yüreğime bazı kelimeler. Bazıları da acıtıyor üstelik…

Sessiz geceler benim için sığınılan bir liman sanki. Kendimi bulup bulup kaybettiğim karanlıkta, şöyle bir uğradığım kelime hazinem de bir anlam ifade etmiyor. Düşünüyorum da bu güne kadar hep; gibi yazmışım, gibi okumuşum, gibi söylemişim ve en önemlisi; gibi sevmişim...

Elbette hiçbir şey, ben ol deyince olmaz. Bunu biliyorum ama zaman da geçiyor hızla. Tükenmez sandığım bütün sözler bitiyor ve ben de yavaş yavaş tükeniyorum... Onca yıldan sonra; hayata dair ne kaldı ki elimde? Kocaman bir hiç! Öyleyse neden bunca çaba, neye bunca isyan?

Öyle anlamsız ki yaşadığım hayat. Her şey az sonra gerçekleşecekmiş gibi duruyor, elimi uzatıyorum tutmak için, kayboluyor. Benim dışımda kopuyor bütün kıyametler ve ben kendime uyan bir kıyamet beğenmiyorum…

Kalbime bir kurşun sıkacak gönüllü katilimi arıyorum ya da yüreğime su serpecek elin sahibini... Toprağa ateşi düşürecek, denizi yakamozlarla süsleyecek sesin sahibini… Artık basit şeyler bekliyorum yaşamdan. Örneğin, kimselerin bilmediği sırlarım olmalı ölürken... Kimselerin gitmediği sokaklarım olmalı... İçimi
kanatan özlemlerle yaşlanıp, sonra da sessizce gitmeliyim bu dünyadan.

İşte yine susuyorum; siyah bir geceye dönüyor her anım ve okuduğum her şiir kanatıyor yaralarımı. İçimdeki çocuk ölüyor... Yalancı gülümseyişlerle beni ciddiyete çağıran insanları da önemsemiyorum. Elimden kayıp gidenlerden korkmadığımı bilmiyor ki hiç biri…
Ama şimdi endişelenirim ben üşürsün diye. Dur Marmara’yı örteyim üstüne.

2

Mittwoch, 8. Juni 2011, 23:13

Cok güzel emegine yüregine saglik efem..

bizlede paylastigin icin ayrica tsk.....

3

Mittwoch, 8. Juni 2011, 23:20

güzel paylasim icin tskler berdush ellerine saglik susmak zaten bi sanattir konusmak degil

• »dj karagül« ist weiblich

Registrierungsdatum: 8. April 2011

• 1254123
  • Nachricht senden

4

Dienstag, 14. Juni 2011, 02:01

emeqinize ve yüreginize saqlık paylaşımlarınızın devamıı dilerim

• Nachricht senden

5

Freitag, 17. Juni 2011, 01:21

tskrrl arkadaslar..yüreginize saglik

6

Samstag, 18. Juni 2011, 22:02

Kalbime bir kurşun sıkacak gönüllü katilimi arıyorum ya da yüreğime su serpecek elin sahibini... Toprağa ateşi düşürecek, denizi yakamozlarla süsleyecek sesin sahibini… Artık basit şeyler bekliyorum yaşamdan. Örneğin, kimselerin bilmediği sırlarım olmalı ölürken... Kimselerin gitmediği sokaklarım olmalı... İçimi
kanatan özlemlerle yaşlanıp, sonra da sessizce gitmeliyim bu dünyadan.

İşte yine susuyorum; siyah bir geceye dönüyor her anım ve okuduğum her şiir kanatıyor yaralarımı. İçimdeki çocuk ölüyor... Yalancı gülümseyişlerle beni ciddiyete çağıran insanları da önemsemiyorum. Elimden kayıp gidenlerden korkmadığımı bilmiyor ki hiç biri…

<<İŞTE YİNE SUSUYORUM>>çok güzel bir paylaşım Efe emeğine yüreğine sağlık..
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

8

Samstag, 18. Juni 2011, 23:05

cok guzel paylasan yüreginize saglik

:)
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif

9

Sonntag, 19. Juni 2011, 00:34

tskler paylasimin icin
DeğeR VerdiğiN InsanLarıN VerDiğiN DeğerE LayıK OlmaDikarını AnlaRsan BıraK Sen üZülmE OnlaR UTANSIN

• Nachricht senden

10

Freitag, 1. Juli 2011, 21:53

tskrlr.yüreginize saglik sizlerinde..

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• »TurkEce/GnL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

11

Freitag, 1. Juli 2011, 22:05

İçinizdeki çoçuğun ölmesine asla izin vermeyin ben vermiyorum ona kimse dokunamaz ve uçurumun kenarına bile gelsem beni oraya getiren hayat şartlarına,insanlara inat gülümsüyorum hayata :kizgozkirp: Ellerine sağlık ablam,güzel paylaşım...

12

Donnerstag, 11. August 2011, 13:23

paylasim icin tesekkürler...