Sie sind nicht angemeldet.

Masum Masum

Erleuchteter

• »Masum Masum« ist weiblich
  • »Masum Masum« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 31. Januar 2008

• 1366852
  • Nachricht senden

1

Sonntag, 8. Januar 2012, 00:53

Facebook'ta Timeline Tuzağına Düşmeyin

Facebook'un yeni Zaman Tüneli'nden kurtulmak isteyenlerin başına bakın neler geliyor

Facebook'un yeni özelliği Timeline (Zaman Tüneli) ile profilinizin görünümünü çok daha detaylı bir şekilde değiştirebiliyorsunuz. Timeline ile çok yaratıcı sayfalar hazırlayanlar olsa da, birçok kullanıcı eski görünümde kalmayı tercih ediyor. Ama ne yazık ki bu çok yakında mümkün olamayacak.

Dolandırıcıların yeni tuzağı ise Timeline'dan sıkılıp eski profiline dönmek isteyen kullanıcılar için... Basit bir Facebook uygulaması, sizi eski profilinize döndüreceğini vaat ediyor ama aslında tüm kişisel bilgilerinizi ele geçiriyor. E-posta adresinizi spam postalar atmak için kullanıyor ve Facebook hesabınızdan da izinsiz olarak arkadaşlarınıza mesaj gönderiyor ya da paylaşım yapıyor. Bu mesajlar veya paylaşımlardaki bağlantılar ise, tıklayanları da aynı tuzağın içine çekmiş oluyor.

Siz siz olun, arkadaşlarınızdan geliyormuş gibi görünse bile, mesajlardaki bağlantılara tıklarken 2 kere düşünün. Ayrıca eski profilinize döndüreceğini söyleyen uygulamalara da itibar etmeyin; böyle bir şey ne yazık ki mümkün değil...

Kaynak: Haber365
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

2

Sonntag, 8. Januar 2012, 22:06

Faydalı bilgilendirme için teşekkürler Masum.
SİGARA PİŞMANLIKTIR.

3

Sonntag, 8. Januar 2012, 22:11

Önemli bilgin icin tesekkür ederim Masumcugum. :thumbup:

Æsi Firtina

Erleuchteter

• »Æsi Firtina« ist weiblich

Registrierungsdatum: 21. April 2011

• Nachricht senden

4

Montag, 9. Januar 2012, 09:46

Bilgi için tşk ler..

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• »TurkEce/GnL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 16. September 2010

• Nachricht senden

5

Montag, 9. Januar 2012, 10:58

Çok önemli bilgilendirme.Kızım gelir gelmez ona okutacağım bu haberi yaş gününde yeni değiştirmişti görünümünü.Ellerinize sağlık,teşekkürler...