Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
1&1 Homapage Ayarlari
selam arkadaslar icinizde 1&1 homapage kullananlar biliyordur flatcast radyoyu ve kendimize özel hotmail kodlari nasil ekleyebiliriz blogcuda oldugu gibi sablonu tamamen silip kendi hazirladigimizi koyabilirmiyiz yardimlariniz icin simdiden tesekkürler resimli anlatim varsa daha makbule gecer, herkese tesekkürler
Kendi indexlerinizi kullanabilirsiniz, veya
Radyo Portal-INDEX bölümüzden uygun bir tane kendinize göre secip, hotmail'inizi v.s. düzenleyebilirsiniz.
Dipnot:
1 x 1 Homepage sadece 30 gün 'bedava', sonra ayda 9,99 Euro diyor yanliz
*o yüzden resimli anlatim hazirlamaktan vazgectim
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
öncelikle ilginize tesekkürederim zaten 9.9 ödüyorum orasi sorun degil kendi yaptigim indexside sizin buradaki hazir indexsleride bir türlü ekleyemiyorum hata var diyor bir kac hata gösteriyor sonra basliyorum onlari silmeye nerdeyse tüm indexsi siliyorum bir türlü kabul etmiyor blogcudan farkli birsey arti tr.gg den farkli kendimize özgü indexsi kabul etmiyor bir fikriniz varmi acaba yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkürler.
Kendi anlatimlarina bakilacak olursa, kendi tasariminizi kullanabilirsiniz diyor.
Index kodlarinizi buraya yazarsaniz, belki hatalari bir sekilde telafi edebiliriz.
Olmazsa ekran görüntüsü alip, paylassaniz, daha net görebiliriz sorunun nerde oldugunu.
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim
kendi indexlerini atabiliyosun catli 1&1 sitesine ftp bolumunden kullanici adi sifre olustur ftp ile sayfaya atabilirsin.
Bende 1&1 kullaniyorum
Remix Engineers : http://remix.land