Sie sind nicht angemeldet.

1

Freitag, 16. März 2012, 15:08

flatcast radyo tema // 2 Tema / Bakmak lazım // Türkleydi //

»Türkleydi« hat folgende Dateien angehängt:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

€bru

Profi

• »€bru« ist weiblich

Registrierungsdatum: 27. Oktober 2010

• 1439355
  • Nachricht senden

2

Freitag, 16. März 2012, 16:33

Trükleydimmm....
Aman allahımm bayıldım o kelebekleree,
Resim süper.....
butonlar cok hos,
nakış nakış işlenmis o güzel ellerine saglık emegine saglıkk
renkler cok şeker:_)))))) daha ne diyimki Numberone_____5 yıldız:_)))
[align=center][img]http://i1254.photobucket.com/albums/hh602/djebrus/Ebru-1.png[/img][/align]

3

Freitag, 16. März 2012, 17:12

Emegine saglik ablam , cok basarilisin herzamanki gibi , özellikle üst bölümü harika duruyor , paylasimina cok tskkürler abla !!!
WWW.Flatcast-Terapi.com

4

Freitag, 16. März 2012, 17:29

Evet Nehircigim bakmak lazim :1gözkirp:

O emeklerin o katkilarin ve onca güzellliklerin icin sanada KOCAMAN tesekkür ederim :1alkis: :1alkis:

Seni yürekten T E B R I K ederim canim :thumbup: :rolleyes: ^^

BENSU

Meister

• »BENSU« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Oktober 2011

• Nachricht senden

5

Freitag, 16. März 2012, 17:46

ÇOK GÜZEL OLMUŞ ABLAM...EMEĞİNE , PAYLAŞAN YÜREĞİNE TEŞEKKÜRLERİMLE.... :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]

gizem06

Meister

• »gizem06« ist weiblich

Registrierungsdatum: 13. August 2009

• Nachricht senden

6

Freitag, 16. März 2012, 18:40

temalarınız baktıkca baktırıyor zaten leydim süpersiniz emeginize saglık paylaşım adına tşkler

7

Freitag, 16. März 2012, 19:44

Emeğine Sağlık Türkleydi...
Hoş olmuş...
Paylaşım için teşekkürler...

01antepli27

Erleuchteter

• »01antepli27« ist männlich

Registrierungsdatum: 18. August 2011

• Nachricht senden

8

Freitag, 16. März 2012, 19:52

Uyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ablam coşmussun yine bu ne güzellik öyle helal olsun valla...Ablacım yalnız bordo temanda üst taraf biraz fazla parlak kalmıs desem üzmem insallah seni Eline emegine paylasan yüregine sonsuz tesekkürler böyle güzel calismayi bizlerle paylastigin icin...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...

uSTa

Jüri

• »uSTa« ist männlich

Registrierungsdatum: 18. Juli 2008

• Nachricht senden

9

Freitag, 16. März 2012, 20:42

Türkleydi emeklerine saglık,güzel temalar,tbrkler..
[align=center][img]http://i814.photobucket.com/albums/zz62/usta_37/uSTa_37ank.jpg[/img][/align]

*SUN62*

Erleuchteter

• »*SUN62*« ist weiblich

Registrierungsdatum: 29. November 2010

• Nachricht senden

10

Freitag, 16. März 2012, 20:45

leydim yine salladın forumu maşallah :1alkis: :1alkis:
ellerine emegine saglık paylaşım adına çok teşekkür ederim
[align=center]DOĞRU SARSILIR AMA ASLAA YIKILMAZ..

[img]http://s7.directupload.net/images/121107/2e7uga6e.png[/img]

atilla_ky

Moderator

• »atilla_ky« ist männlich

Registrierungsdatum: 17. Dezember 2010

• Nachricht senden

11

Freitag, 16. März 2012, 22:11

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir hanım. kullanışlılık :blg: , dizayn-hatlar :blg: ,renk ve resim seçimi :blg: , görsellik :blg: kısaca MÜKEMMEL :çakçak:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

12

Freitag, 16. März 2012, 22:27

Ebrum o güzel duygularını dile getirdigin ve yorumuna o güzellıklerı yansıttıgın için çok Tesekür Ederim canımmm çok sagolasın yüregine saglık Sevgilerimle ebruma yol aldım yakala ebru
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

Beyaz.GÜL.

Schüler

• »Beyaz.GÜL.« ist weiblich

Registrierungsdatum: 7. März 2012

• 734535
  • Nachricht senden

13

Freitag, 16. März 2012, 22:30

ablam coşmussun yine bu ne güzellik öyle helal olsun valla...Ablacım ellerine emegine saglık paylaşım adına çok teşekkür ederim
http://cilekes-fm.blogspot.com/

14

Freitag, 16. März 2012, 22:31

Kaanım ben senın çalısmalarına hayranım be allahımın güzel kulu canım kardesım herzaman hayranlıkla bakıyorum senın temalarına senın kadar temacı olabılmem için daha çooook fırın ekmek yemem lazım canımbenım :) güzel yorumuna ve beyendigine çok sevındım ablacım allah senden razı olsun kaanım benı mutlu ettin insallah sende çok mutlu yaşa be güzel insan sagolasın ablacım yüregine saglık

sahra-cantanem

Erleuchteter

• »sahra-cantanem« ist weiblich

Registrierungsdatum: 9. März 2010

• Nachricht senden

15

Freitag, 16. März 2012, 22:33

Ellerine sağlık Leydim cıvıl cıvıl baharı müjdeler gibi çok hoş olmuş... paylaşımda bulunan o güzel yüreğine sağlık... :thumbup: :1alkis: :1alkis:
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.

16

Freitag, 16. März 2012, 22:34

BENSUM:ÖZLEMIM Canımsın ablacanım sagolsın çok tesekür ederim canım yüregıne saglık

17

Freitag, 16. März 2012, 22:36

Kahkahafm çok Tesekür ederim sagolasın yüregıne saglık onurcum

18

Freitag, 16. März 2012, 22:39

Sahram canımın tanesi cantanem güzel yorumun için çok tesekür ederim kalbi güzel ruhu güzel insan,Senın temalara bayılıyorum sahra yüregıne emegıne saglık canım

19

Freitag, 16. März 2012, 22:43

USTA Yorum yazdıgını görünce sasırdım bi okadarda benı duygulandırdın be USTA :)
Şimdi başında cöp kırıcam sonunda yorum yazmaya basladın hay elllerine saglık olsun emi ,Sagolasın Güzel insan çok Tesekür Ediyorum

20

Freitag, 16. März 2012, 22:47

Anteplim Ablasının gülü ibrahimim
O güzel gönlünden dökülen güzel yorumlarına çok Tesekür Ederim canım benım
Çok sagol Ibrahimim kalbin kadar güzel olsun yaşamında insallah