[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Benim icin bu calisman gercek anlamda " ÖZEL" olmus...
Sebebine gelince...
Nice sonra Kendi Calismalarin disina cikmissin
Bu demek degildirki digerleri bundan daha iyi degildi...
Senin her bir calisman bir AYRICALIKTIR...
Ama Farkligli seviyorum...
Buda GELINCIK FARKININ FARKI Olmus...
HARIKASIN bunuda biliyorsun zati
Emeklerine saglik...
SARKIDA CALISMAN kadar....
Beyaz gelincigim tam anlamıyla bu nick in zaten KALP GÜZELLIGINI Yansıyor ve dolayısıyla emek verdigin çalısmaların örnek almamıza sebep oluyor bitanem seni ayakta
alkıslıyorum İdolümsün zeynep imm
suan sözün bittigi yerdeyım karsımda >> mükemmel bir çalısma ve dinledigim flash müzik sayfada kalmama sebep oluyor <<
nakıs gibi işledigin bu güzel emeklerini paylasıma sundugun için ayrıca Tesekür ediyorum idolüm gelincigim SAGOLASIN Ellerin dert görmesin
5 yıldız verıyorum ama keske 100 yıldız verme sansım olsaydı dıyorum ne desem ne yapsam bu emegıne gözüme az gelıyor canımbenim
Ellerıne emeklerıne saglık çok Tesekür ediyorum
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene