312
Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular , um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden .
Flatcast fcp radyo tema / Sevgilim suc Benimmi / Türkleydi
SADE SEVENLER ICIN 2 CI TERCIH
»Türkleydi« hat folgende Dateien angehängt:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Emeğine sağlık Nehir Abla paylaşımlar çok güzel olmuş tsklerrr.
Emeğinize sağlık çok hoş olmuş paylaşım için teşekkür ederim Türkleydi
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim.
http://bizimhikayemizfm.tr.gg/
EMEĞİNİZE SAĞLIK PAYLAŞIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM NEHİRCİM GÖZALICI BUTONLARA BAYILDIM..
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..
Emeğinize sağlik güsel paylasim için tskkr ederim Leydim
Akıllı olup dünyanın kahrını çekmektense,deli ol dünya senin kahrını çeksin.
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir Hanım. kullanışlı net bir calısma kutlarım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...
Arkadaslar hepinize ayrı ayrı gönül dolusu tesekür ederim sagolun yorum yazan elleriniz dert görmesin
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
ÇOK GÜZEL VE GÖZ ALICI BİR ÇALIŞMA OLMUŞ ABLACIĞIM...ELLERİNE,EMEKLERİNE SAĞLIK...PAYLAŞAN YÜREĞİNE TEŞEKKÜRLERİMLE...
[color=#ff0000][b][i][u]HADDiNi BiLEN KiMSE HAKARET GÖRMEZ!!!.[/u][/i][/b][/color]
Ellerine saglıık nehir ablam cok güzel olmuş
[align=center][img]http://i1254.photobucket.com/albums/hh602/djebrus/Ebru-1.png[/img][/align]
Çok tesekür ederım BENSUM
SAGOLASIN YAVRUM YUREGINE SAGLIK CANIM
SAGOLASIN EBRUM TESEKÜR EDERIM BITANEM BENIM BENI COK SEVINDIRDIN INAN
Emeginize Yüreginize Saglık Güzel paylasım Adına Tsk Ederim
]нαуαттα ∂ιк ∂υямαуι ögяєη мαкѕαт göℓqєηιη ιмαנι ∂üzєℓѕιη..!
tsk paylasim icin ablam yuregien saglik..
emegine saglik ablam bu temanın bırde resimsiz sade olanını koysanız çok güzel olur şimdiden teşekkür ediyorum
http://medinegulufm-radyosu.tr.gg/
Güzel yorumlarınız için çok tesekür ederım arkadaslar
Elinize emeğinize sağlık Paylaşım için teşekkürler..
''Var mı Allah'tan yukarı,Kabirden aşağı"
Toparlan ruhum gidiyoruz,Sen yukarı,Ben aşağı..!!
emeginize saglık paylasım icin teskler
....Rüzgar Ne Kadar Güçlü Olursa Olsun , Martı Sevdiği Denizden Asla Vazgeçmez....
Yine muhteşem yine muhteşem...
Ellerine sağlık annemmmm...
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..
Emeginize saglık paylasım icin tskler