Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Melye« (11. Oktober 2012, 11:40)
NURUNUZA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA LÜTFEN TEMA ÖLÇÜLERİNE DİKKAT EDİN TEMALARINIZ TERCİH EDİLMESİ İCİN 801X663 DEĞİL 800X600 OLMALI SAYGILARIMLA
tamam anladim tskrEL EMEĞİNİZENURUNUZA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA LÜTFEN TEMA ÖLÇÜLERİNE DİKKAT EDİN TEMALARINIZ TERCİH EDİLMESİ İCİN 801X663 DEĞİL 800X600 OLMALI SAYGILARIMLA
![]()
ben tskr ederim yorumlayan yüreginize sagliktsk paylasim icin yureginize saglik....
Sizlerin sayesinde olucak daha iyileri yorumlarinizi yazdikca cook tskrrNile biraz daha detaylara dikkat edersen çok daha basarılı temalarını görecegımden emınım
paylasıma sundugun bu güzel tema içinde ayrıca tesekür ederim eline saglık![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 20. September 2011

cok tskr ettim anladim ayarliyacagim saolunNile hangi programda çalışmalarını yapıyorsan,o programında tema ölçülerini 800x600 ile ayarlarsan,bir daha ölçülerin şaşmaz.bazen temalara eklenen çerçeveler ölçüleri saptırabilir,bunun içinde yine o programında ölçüsü büyük temanı 800x600 ayarlarsan bir sorun olmaz.
Temalarını yaparken acele etme,eminim elindeki bütün tema malzemelerini kullanıyorsun,veya netten tedarik ediyorsundur.Elindeki mevcut malzemeler ile aceel etmeden dizaynını yap.Font (yazılar) bir kaç çeşit dene en uygunu seçmek göz zevkine kalır.Daha yavaş ve daha hatasız yapabileceğinden eminim.
Güzel emeğine sonsuz tşk ediyorum.
Tamam buton ins. becercem bir dahakine cok tskrkesinikle yine buton derim
biraz farklı olsa diyorum diğer çalışmalarınızdan süper olucak
emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler.
ikiside ayni ben beceremedim kaldirmayi iki kere tiklamisim demek kaldirabilirsiniz tskr simdidenNil iki Fcp dosyası eklemişsiniz görünüyor...acaba dosyaların içeriği farklımıdır ?
yoksa aynı mıdır..
eğer aynı ise iki dosya durması gereksiz ve birini kaldıracağım...
bilgi verirseniz öyle kaldırayım...
emeklerinize sağlık bu arada![]()