Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
yeni açilan radyoda sid
slm ko0lay gelsin biri kendime digeri arkadsima ait olmak üzere1397506 ve 1397519 sid nolu flatcast radyo açtim
bu sidleri onaylarsaniz ve sidlerin taninmasini saglarsaniz çok sevinirim ilgilerinize tesekkür eder saygilar
imi sunarim
verdiğiniz 2 sid ile ilgili rulette sorun olmaması gerekiyor.
tekrar deneyin..yada hiç denemediyseniz ,sorun olmayacaktır,sid atabilirsiniz...
tesekkür
ilgileriniz içn çok tesekkürlewr eder saygilarimi sunarim efendim emeginize yüreginize saglik
rica ederim.
bir bilgi vermek istiyorum.konulara alt sağda yada üst sağda bulunan cevapla butonuna basarak cevap ekleyebilirsiniz.
ayrı olarak yeniden başlık açıyorsunuz...birleştiriyorum ama bilginiz olsun...bundan sonra aynı konu içine cevapla butonu ile yazarsınız.
farklı konularda yeni konu oluşturabilirsiniz yinede
radyo sid degisimi hkk.
iyi aksamlar radyo nikimi yanlis yazmam nedeniyel raduyoyu yeniden kurdunm sigd numarasida 1397760 olarak degisti ilgilenirseniz sevinirim
tesekkürler ederim
Artık SID atabilirsiniz
slm
benimde sorunum sid atamıyorum 1405477 lütfen yardımcı olurmusunuz
.:.TUANA•FM.:.
SID numaranız tanımlandı.