Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa.
Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert.
Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können.
Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang.
Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.
Meraba, Arkadaslar Alaturka da gezinirken tema galerisini gördüm ve bi giriyim dedim .Arkadasların Yaptıgı temalara baktım ve beyendiklerim oldu . Eger benimkileride begenirseniz Temalarımın Devamı Gelecegine emin olunuz..... Saygılarımla By Esmer
Dieser Beitrag wurde bereits 3 mal editiert, zuletzt von »Oqus Pokus« (3. Dezember 2013, 09:05) aus folgendem Grund: Başlık düzenlendi, tema önizleme resmi mesaja eklendi + taglar silindi
Paylaşımınız için teşekkürler. Yeni olduğunuz için birtakım hatırlatmalar da bulunmak istiyorum.
Tema eklerken fcp dosyasının yanı sıra mutlaka mesajımızın içerisine temaya ait önizleme resmini de eklememiz gerekiyor ki indirecek olan arkadaşlar neyi indirdiklerini/indireceklerini görebilsinler.
Bir de Temamızı paylaşırken aramamotorlarından kolayca bulunabilmesini sağlamak adına başlık atarken
''Flatcast Fcp Tema Temanızın ismi ve Tasarımcı ismi''
''Flatcast Fcp Tema Müzik Dinleyen Kız - By Esmer'' şeklin de başlık atarsak daha güzel olacak diye düşünüyorum.
Ben bu paylaşımınıza önizleme resmi ve başlık ekledim, bundan sonra ekleyeceklerinizi de siz bu şekilde yaparsınız.
Hoşgeldiniz Esmer....
Sade ve kullanşlı Paylaşımızın için
Elinize, emeğinize sağlık....
(Ama nasıl olduda forumda o kadar tema varken sizin temanız benim temaların sayfasında çıktı onu anlayamadım )
(Sanırım nasıl olduğunu anladım , mümkünse bir sonraki paylaşımlarınız da tema etiketlemede benim ismimi yazmayın ....) http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…cts&tagID=19154
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Kemal_Atalayy« (3. Dezember 2013, 08:49)
Esmer Hoşgeldiniz,güzel paylaşımlar diliyorum..
Çok güzel bir tema ile giriş yapmışsınız devamını dilerim.
Elinize emeğinize sağlık,güzel emeğinize çok tşk ederim..