Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: AllaTurkaa. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

Muhteşemm... bu kadar mi güzel olunur,
her rengi ayri güzel,harika tasarımlar emeklerine sağlık tebrikler
bizlerle paylaştığın için tskler
Muhteşemm... bu kadar mi güzel olunur,
her rengi ayri güzel,harika tasarımlar emeklerine sağlık tebrikler
bizlerle paylaştığın için tskler
emegine saglık Zenobıa,cercevesiz temalarında güzel,sade kulanıslı hos temalar,güzel paylasım icin tsk.ederim.
Aynen bende bayildim bu kadarmi güzel olur ya eline gönlüne saglik Zenobia harikasin yine

Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 20. September 2011
AYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EMEĞİNİZE SAĞLIK
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Zenobia. Kullanışlı ve Flatcast radyolarda çok tercih edilen dizayn kutlarım
.Çerçevesiz tema larıma bir adet daha katmak istedim.. Ben Sade Temaları daha çok seviyorum..Buda Sadenin bir başka Güzeli olmuş..Emek için çok teşekkürler
Ben tema bile kullanmam DARK kullanırım.Ne çerçeveli ne çerçevesiz illaki DARK
Harika görünüyorlar emeğine sağlık ablacımmmm (:
..Birde siyah yapmam lazım çerçevesiz.

paylaşım için tskler emeğine saglık
Emeklerine sağlık zenobia
tam benim tarzımda çalışmalar olmuş çok beğendim
paylaşım adına teşekkürler
cok sade ve kullanisli olmus bizim süslü püslüler ise yaramiyor zaten ..paylasim icin tskler