Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
yayına girmeye çalıştıgımda bu hata mesajı çıkıyor
You tried to receive a second stream or to receive your own stream. Sorry but that's not possible. In first case, please close the other stream window and try again. Streaming and listening at the same system is not possible.
Selam yayına girmeye çalıştıgımda bu hata mesajı çıkıyor ,
Error: sorry, but you can open only one flatcast stream
Yayın almak istedigimde bu hata mesajı çıkıyor
yardım edermisiniz ?? lütfen ..
ikincibahar,
2 Flatcast programi ayni anda acik oldurdugunu bildiriyor.
yayin almak istiyorsan önce dinleyicilikten cikman gerekir.
ikincibahar,
2 Flatcast programi ayni anda acik oldurdugunu bildiriyor.
yayin almak istiyorsan önce dinleyicilikten cikman gerekir.
Aslında çıkıyorum ama yinede tekrar deneyecegim ilginiz için saolun, devam ederse tekrar yazarım ..
ikincibahar, bazan radyonuzu kapasanız dahi explorer de asılı kalabiliyor buda sizin radyonuzun hala açık olduğu için ikinci bir girişe izn vermiyor
ya pc yi komple resetleyip tekrar denem yapcaksınız veya
CTRL>ALT>DEL tuşlarına birlikte basıp açılan ekranda explorer.exe yi sonlandır yapcaksınız
arkadaşlar ben radyomun eski linki kalsın ama ismi degişssin istiyorum ne yapmalıyım
baran58, flatcasttan aldığın ve o nickle açtığın radyoyu kastediyosan o mümkün dğil
flatcastan ayrı bir nick alıp o nickle yeni bir radyo alcaksın yeni aldığın radyonun sid nosunu eski rdyonun olduğu html düzenleme bölümündeki SİD nosuyla değiştirceksin tabi aldığın blogcu tarzı bi site ise o siteninde ismini değiştimek için yeni bir kullanıcı adı almalısın yeni aldığın tadyoya uygun
Örnek: eski radyonun ismi xxxxx fm
flatcasttan aldığın yeni nick ismi +++++ fm ise
radyo ana sayfası xxxxx fm kalır
radyo içine girildiğinde radyo isminiz (nickiniz)+++++ fm diye görünür
tesekür ederim
yenisini açmak istemedim eskisinin ismini degistirmek istedim ama mümkün degil sanırım
baran58, eskisinin nikinin ismini değiştirmek ancak flatcasttan alcağın yeni bir nick o nicke gelen yeni bir SİD nosunu eski radyonuza koymakla olur
radyodaki nickiniz değişir ama radyo ana sayfanızın ismi değişmez
eğer onuda değişmek isterseniz ayrı bir site (hangi siteden aldıysanız)açmanız gerekli
SLM BANA ACIL YARDIM LAZIM FLATCASTTAN FMIN ANA GIRIS SIFRESINI NERDEN DEGISIRIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TSKLER

( ACIL CEVAP
TSKLER BERATCAN SAG OLASIN YARDIMLARIN ICIN BU ARADA BAYRAMIN MUBAREK OLSUN VE DIGER ARKADASLARINDA BAYRAMI MUBAREK OLSUN

))
ALYEL, tşkler sizinde bayrmınız mübarek olsun
umarım değiştirebildiniz şifrenizi
arkadaşlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum, benimde flatcast'a radyom var ve ben galiba şifreyi kırılması zor olsun diye biraz şiffelemede noktlama işaretlerinden de (*.< gibi) kullanmıştım ama şimdi flatcast yeni şifremi kabul etmiyo, ne yapabilirim. Lütfen yardım edin. eski şifremi tekrar nası alabilirim yada flatcast yeni bir şifre verir mi ki bana yardımcı olun lütfen.....
By Güven kardesimin anlatimindan unuttugun eski sifrene ulasabilirsin
Eger mevcut sifreni degismek istersen
burdan mevcut sifrenle giris yap ve daha sonra broadcast your area secenegine tıkla sonrasi resimde :burda:
arkadaşlar ben radyomun mail adresimi yanlış girdim nasıl değiştircem
yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben radyomun mail adresimi yanlış girdim nasıl değiştircem
yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Nereye yanlış girdin? Eğer flatcast e kayıt olurken yanlış girdim diyorsan bunu düzeltmen mümkün.
www.flatcast.com adresinden radyo nickinle giriş yapıp aşağıdaki resimdeki yere tıkla ve yönlendirmeyi takip et.
onu denedim olmadı kabul etmiyor
O zaman aklıma gelen şu:
Sen kaydolurken yanlış mail adresi verdin ve aktivasyon kodu sana değil de o yanlış mail adresine gitti. Ve sen ne yapabilirim diyorsun?
Eğer bu şekilde bir sorunun varsa o şahıs maili onaylamadan herhangi bir işlem yapamazsın.
Yapman gereken tekrar kaydolmayı dene...