Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
slmlar kolay gelsin arkadasın..gecen benım ıcın yapmıs olduun uranos yazısını cok begendıler arkadaslar sızden bı kac rıcada daha bulunmak ıstıyorum eger mumkunse tabıkıde.ben yazıımda ıstersenı sız uygun bız amanınızda onaylr veya onaylamazsınız sımdıden tesekkurlerımı sundum..
~URÆÑQ$~..... ~DJ~SEVGI~~.....~MAHALLENIN~DELISI~.....DJ VOLKI....
EGER MUMKUNSE BUNLARI ISIKLI YANAR DÖNERLI YAPABILIRSENIZ SEVINIRIM..SIMDIDEN COK ESEKKURLER..VE AYRIYETTEN BI KACTANE YAPABILIRMISINIZ BUNLARDAN TSKRLR
PARDON UNUTTUM

..BİDE= DJ YALCIN ,DJ ÜMİT , DJ YAGMUR VE DJ FATOS TSKRLR
ellerine saglik kardesim. dj isimlerini görünce dayanamdim bana ve arkadaaslarimada yparsanaiz cok seviniri
Dj Tugba
Dj gizemli
Dj Muhsin
Dj Mercankoc
SELAM BEN ERZURUMDAN BANA DJ EFSANE LİDER--DJ İREMKUMRU--DJAKBAY46--DJCANBERCAN--DJERCAN DJBURHAN BIRDE DADAS YÜRESİNE AİT SANA KALMIS BAZI SEYLER YAZARSANIZSA SEVINIRIM ARKADS RADYO YAPIYOR ILGI CEKILMESI ICIN YANLIZ NIKLERIMIZ DEYISIK VE COK GÜZEL OLSUN CAN GARDAŞIM BENIM YAPDIGINIZ DJ ISIMLERINE BAKIYORUM ELLERINIZE EMEKLERINIZE YUREGINIZE SAGLIK SAGLIKLI OLMANIZI DILER TSK EDERIM
''http://delikanliifm.blogcu.com/'' bu sekilde yazi yapabilirmisiniz simdiden tskrler ederim bir kactene olsun
Ellerinize saglık hepside birbirinden güzel olmuş.Bnmde sizden istegim olacaktı yaparsanız sevinirim - DJ Divane - DJ Özlem - Dj Nur - DJ Kumru ve DJ Edirneli
sayfa 1 de [aleyna] diye yazdıgınız şekilde olursa sevinirim yanında kalp olmazsa daha iyi olur. Birer tanede arka plan yine şeffaf kabartma yazı ile yazarsanız süper olcak hateketli olmuycak ama kabartma yazı ile olanlar.Şimdiden çok teşekkürlerrr her şey gönlünüzce olsunnn :harika:
Kolay gelsin sizden bi ricada bulunabilirmiyimm bana Dj Asksizprens yazabilirmisiniz bi kac cesitt
selam arkadaşlar kolay gelsin.sitenizin adresini bi ark.tan aldım ve bayıldım

bu güzel giflerden bende rica ediyorum.ismim dj müge.dönen dalgalanan gifler süper olmuş bikaç renk rica etcem bende.küçük karakterler olursa sayfalarımda rahat kullanırım.şimdiden emeğinize gönlünüze sağlık.hoşkalın byesssss
:sevgi:
merhaba kardes kusura bakam basini agritacam biraz ama bana buyazdim isimleri canli ates elevli civilcıvıl yaparmisin.
dj.EMİN
YEŞİLUĞURLUDAĞ.FM HOŞ GELDİNİZ
YEŞİLUĞURLUDAĞ.FM
YEŞİLUĞURLUDAĞ
UĞURLUDAĞ
MUROÇ
Çokmu oldu yapsanda yapmasanda eline ve emeğ,ne sağlik :harika:
mrblarr ben 1 kilo dj-Lal ismi istiorum 250 gram da yesilyurtfm plsss şimdiden tsk ederimmm :thx:
delikanliifm yazilar yapabirimisinizzzzzzzz lutfen bir kactane simdiden tskrler ederim
hos geldiniz delikanliifm rica ederim lutfen yaparmisiniz bir kac renk sekilde
not:
ardarda başlık açmayınız unuttuğunuz olduğunda sağ dadeğiştir bölümünden
ekleme yapabilirsiniz ---> Beratcan
slmlar kolay gelsin arkadasın..gecen benım ıcın yapmıs olduun uranos yazısını cok begendıler arkadaslar sızden bı kac rıcada daha bulunmak ıstıyorum eger mumkunse tabıkıde.ben yazıımda ıstersenı sız uygun bız amanınızda onaylr veya onaylamazsınız sımdıden tesekkurlerımı sundum..
~URÆÑQ$~..... ~DJ~SEVGI~~.....~MAHALLENIN~DELISI~.....DJ VOLKI....
EGER MUMKUNSE BUNLARI ISIKLI YANAR DÖNERLI YAPABILIRSENIZ SEVINIRIM..SIMDIDEN COK ESEKKURLER..VE AYRIYETTEN BI KACTANE YAPABILIRMISINIZ BUNLARDAN TSKRLR
PARDON UNUTTUM

..BİDE= DJ YALCIN ,DJ ÜMİT , DJ YAGMUR VE DJ FATOS TSKRLR
''http://delikanliifm.blogcu.com/'' bu sekilde yazi yapabilirmisiniz simdiden tskrler ederim bir kactene olsun
Ellerinize saglık hepside birbirinden güzel olmuş.Bnmde sizden istegim olacaktı yaparsanız sevinirim - DJ Divane - DJ Özlem - Dj Nur - DJ Kumru ve DJ Edirneli
sayfa 1 de [aleyna] diye yazdıgınız şekilde olursa sevinirim yanında kalp olmazsa daha iyi olur. Birer tanede arka plan yine şeffaf kabartma yazı ile yazarsanız süper olcak hateketli olmuycak ama kabartma yazı ile olanlar.Şimdiden çok teşekkürlerrr her şey gönlünüzce olsunnn :harika:
merhabalar bende bir ricada bulunacaktım sizden
dj by deli,dj muhat değişik şekillerde yazılı olarak istiyorum şimdiden teşekkürlerr ayrıca ruha fm dıyede yazabilirmisiniz
tesekkurlerr "F.I.S.T.I.K" ellerina sağlıkk

)