You are not logged in.

sabinabi

Trainee

Date of registration: May 6th 2007

• Send private message

41

Saturday, January 24th 2009, 9:16pm

kardeş ben seni anlıyorumda , bizde sizi destekliyoruz. ezgi fm sayfalarında logolarınızı koyduk ve kardeş siteniz olduk , bizim suçumuz nedir.

Onlar kardeşte , biz üvey kardeş mi,aşık nuri yücel demiş ya kaderim kader olsaydı.....

:up: kardeş siteniz olduğumuz içinde özür dileriz...

AllaTurkaa

Administrator

• "AllaTurkaa" is male
  • "AllaTurkaa" started this thread

Date of registration: Apr 8th 2010

• 1001
  • Send private message

42

Saturday, January 24th 2009, 9:24pm

sabinabi,

sürekli sizin radyoyu yayinda görünce, belkide yetkililerimiz sizin radyo sidini atiyor düsüncesiyle, sitenizi ziyaret ettim... o vakit bizim baneri göremedim.
hatta özelden djinizi uyardim

kurallara uyarsaniz yarin tekrar acarim!

sabinabi

Trainee

• Send private message

43

Saturday, January 24th 2009, 9:26pm

kesinlikle yanlışımız olmaz. ama dj e sordum bir uyarı aldın mı diye yok bir şey görmedim dedi.

teşekkurler..

katlan

Professional

Date of registration: May 22nd 2008

• Send private message

44

Saturday, January 24th 2009, 9:34pm

sadece 4 tanemi kardes radyonuz var sayın allaturkaa ? düzeltirmisiniz ltf

oqus pokus

Moderator

• "oqus pokus" is male

Date of registration: Jul 16th 2007

• 990289
  • Send private message

45

Saturday, January 24th 2009, 10:34pm

sabinabi
Radyomuzun adını kullanarak bizleri hiç birşekilde tartışma ve polemik içerisine çekmeye çalışmayınız. ''Bizim Radyo'' olduğu gibi Melodi Fm'in de kendine has özellikleri ve Kuralları vardır.
Melodi Fm Ailesi olarak bizlere çamur atmaya sizin hakkınızda yok buna gücünüzde yetmez. Artı olarak eklemek istiyorum ki; Allaturkaa'dan 'Kardeş radyolar sayfası' ve herkesin kullandığı 'Bizim Radyo' haricinde hiç bir destek ya da ayrımcılık almıyoruz bunu asla da talep etmeyiz+ buna ihtiyacımızda yoktur. 'Bizim Radyo' yu hiç kullanmasak ta olur ama madem orada birileri müzik dinleyecem diye giriyorlar dinlenmeye değer birşeyler duysunlar diyerekten SID atıyoruz arada sanırım bunuda hesap edenler ve bir kural içerisinde yürümesini sağlayanlar mevcut. Sizin başka bir radyo Dj'i / Yöneticisi olarak bizlere ve bu kurallara müdahale etme hakkınız olduğunuda sanmıyorum!
Madem konu açıldı şunuda müsadenizle ekleyeceğim sayın Allaturkaa Yöneticileri; bazı radyoların Dj, Yöneticileri SIDleri ellerinden alındığı anda bizim radyomuza gelerek abla dediğimiz bayan Dj'lere özelden ağıza alınmayacak laflar etmektedirler. Başkalarına benzememek için susuyorsak terbiyemizdendir. Umarım o yakışıksız davranışta bulunanlar bu mesajı okurlar da biraz utanırlar.
Bu güzel hizmeti Lütfen doğru amaçlar için kullanalım ve unutmayalım ki bizim ne kadar hakkımız varsa diğerlerininde o kadar hakkı vardır.
Melodi Fm ailesi hiçbir şekilde SID çekişmesi içinde olmamıştır, asla da olmayacaktır.
(Hak edenlere) Saygılarımla

sabinabi

Trainee

• Send private message

46

Saturday, January 24th 2009, 11:54pm

Kardeş olay melodi fm olayı değil zaten, olay başka. ayrıca gelip bayanlar küfür diyorsun seninde bizi böyle işaret etmeye hakkın yok.Ezgi Fm den kimse öyle bir terbiyesizlik içine girmez buna emin olabilirsin. Uzun uzadıya hakkı yenmiş gibi yazmanız sizi haklı çıkartmaz. Ben ne kadar sid attıysam siz iki katını attınız. Bende gördüğümü söyledim. Admin kardeş olayı anlattıı ve bizde ok dedik kapattık. Sönmüş ateşten yangın çıkarmaya gerek yok.

Size gelip o küfür edenlere bizde sonuna kadar karşıyız,öyle bir olaya maruz kaldığınız için ben sizden fazla üzülürüm.

Benim ilk yazım çok basit ve doğrudur. Benden çok sid attığınız bir gerçek. Zaten 6 kişiyiz ekipolarak 1 saatte kaç sid atabiliriz. Arada gelip başkalarıda ttıysa ondan ben meshul olamam. Ben bunu anlatmaya çalıştım.

Admin kardeş olayı anlattı bende olayı anlattım ve olay zaten 3. mesajda anlaşıldı. Bu güzel himet için tekrar teşekkurler.

Ha®uN

Professional

• "Ha®uN" is male

Date of registration: Sep 20th 2006

• Send private message

47

Saturday, January 24th 2009, 11:55pm

Sevglili deKR@

Düsüncelerine tamami ile katiliyorum, yorumundan dolayi tesekkürler.

Sabinabi

Bizim radyomuzda belli basli kurallar mevcuttur. Bu kurallardan bir tanesi 20 dakika icerisinde ayni sidi verememektir, fakat görüyoruzki bazi Radyolar kurallari ihlal edip 20 dakika dolmadan ikinci sahis olarak ayni sidi vermekte. Böylesi durumda 20 dakika otomatik olarak 40 dakikaya cikmakta. Sayet bir saat üzerinde ayni sidlerde ayni radyo yain yaptigini görüyorsak, biz yetkililer olarak basta gelen, kaliteli, müzik seviyesi yüksek, insanlara saygisi yüksek, seviyeli, ortami kavrayan ve kavramasini bilen Radyolara yer veriyoruz. Bunlardan bir kac tanesi isim vermek gerekirse melodi fm, zehir fm, olay fm, Neleryokki fm, Katlan fm vs... olarak bir cok radyolara örnek olarak radyolardir. Elbetteki niyetimiz ayrimcilik yada bölücülük degildir. Düzen hükümette dahi güzellik yaratir. Isterimki tüm radyolar birer örnek davranislarda bulunsunlar. 24 saat tek bir dj yayin yapiyorsa yada portleri kapaliysa yada müzik seviyesi yüksek degilse, kurallari ihlali disinda bulunan bir radyo ise yönetim olarak illaki üzerimize düsenleri yapiyoruz. Umarim aciklamam yeterli olmustur. Tesekkürler.

sabinabi

Trainee

• Send private message

48

Sunday, January 25th 2009, 12:03am

şimdi bizim port kapalı , muzik seviyemiz berbat , kurallarımız yok,bu işde yeni öğrendik zaten, öyle olsun be kardeş.

O zaman saydığın radyolarla devam edin biz sid falan vermiyoruz. Bir gün gelirsen seviye ve müzik nedir bizde görürsün..

Sadece byeeee...Bir moderatörede yakışmış be yorum. Hala 4 radyo ismi.

Ha®uN

Professional

• "Ha®uN" is male

Date of registration: Sep 20th 2006

• Send private message

49

Sunday, January 25th 2009, 12:23am

sabinabi,
Benim yazdiklarim gayet acik ve ortada, siz nasil algilarsaniz öyle algilayin. Sizin sidiniz 1 saat icinde 60 kez verilmistir ve bu yüzden yasaklanmistir. Dinleyici sayiniz 8 - 9 iken 1 saatte 60 sid atmissiniz nasil oluyor bu? dogrumu peki? ayrica gecen arkadasimiz radyonuza gelerek sizi ikaz etmis. Evet bence bir moderatöre yakisir bir yazi. Kardes radyolari tek tek saymama gerek yok sanirim. Arkasinda vs... diye yaziyor dikkat ettiyseniz.

Siz neyi dogru görüyorsaniz öyle yapin.

Ceren

Intermediate

• "Ceren" is female

Date of registration: Sep 25th 2006

• Send private message

50

Sunday, January 25th 2009, 2:18pm

Quoted from ""sabinabi""

ayrıca fonlarınızı millet kullanmayacaksa neden paylaşıyorsunuz.

tabi kullansinlar diye ekleniyor, imzalarda silinsin diye yaziliyor sanirim!
dün sizin radyo sürekli bizim radyo oldugundan görmeyen kalmadi!

© AllaTurkaa ve Created by i-Rem kaybolmusdu nedense

*meltem*

Trainee

Date of registration: Sep 15th 2007

• Send private message

51

Sunday, January 25th 2009, 9:42pm

Ben de kendi fikrimi söyleyeyim madem konu açılmış buraya :D

Birçok kişi radyoya sadece müzik dinlemek için girmiyor. Eğer öyle olsaydı neden bir sürü uğraş versin ki. Winamp vb media programlarıyla dinlerdi.

Radyolara genellikle güzel ve hoş bir sohbet ortamı var diye giriliyor çoğunlukla. Davet eden ve sid ekleyenler de bu ortamı başkalarıyla paylaşmak ve genişletmek için bu yolu seçiyor sanırım.

Bazen 3-4 online dinleyicili bir sid ekleniyor ve chat kısmı kapalı sadece müzik dinleyebiliyor ilk giren. Bu şöyle geliyor bana: (Seni davet ediyoruz ama kapıda bekletiyoruz kusura bakma!) ;)

Bir radyonun değerinin sadece mixere attığı müzik listesinden anlaşılmayacağını düşünenlerdenim. Karşılamadan uğurlamaya kadar her türlü yaklaşımları benim için önemlidir. Çok mu şey istiyorum yoksa :blush2:

Tabi ki bu sizin takdiriniz ama birçok dinleyicinin buna karşı olduğunu düşünüyorum. Belki de yönetici arkadaşlar bu nedenle sid atlatması yapıyorlardır.

Date of registration: Jun 15th 2008

• Send private message

52

Saturday, January 31st 2009, 6:28pm

Arkadaşlar yapmış olduğunuz hizmet için sonsuz teşekkürler. Başımdan geçen bir olayı anlatayım. Kendi radyom var ama geçenlerde bu sayfadan girip bir radyoyu dinledim. 20 dakika boyunca djden hiç ses çıkmadı. Otomatik yayına alıp sid numarası gönderen radyoları kınıyorum. Saygılarımla

:harika:

• "beratcan" is male

Date of registration: Jul 6th 2007

• Send private message

53

Saturday, January 31st 2009, 6:33pm

fahrettin14,

o radyo SİD nosu yerine yeni bir SİD nosu ekleme şansınız var

SheKerLee

Intermediate

Date of registration: Jan 8th 2008

• Send private message

54

Tuesday, February 3rd 2009, 11:05am

Rulet oynamayida ögrenicekmiyiz? :D

GüSel olmuS dicektim Sadece :masum:
zamani durdurabilmek [schild=1 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]10 Puan[/schild]
geri Sayim heyecani [schild=1 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]10 Puan[/schild]
Sid no'yu ekranda yazmaSi (copyleme imkani) [schild=1 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]10 Puan[/schild]

sabinabi

Trainee

• Send private message

55

Tuesday, February 3rd 2009, 6:20pm

650398 yasağını bir gün sonra kaldıracağım demiştin admin kardeş bekliyorum hala.

beyzade67

Trainee

Date of registration: Dec 30th 2008

• Send private message

56

Thursday, February 5th 2009, 4:18pm

emegi gecen arkadaslari kutluyorum
bende kendi radyomun sid numarasini yolladim
acaba yayin yapabilecekmiyim dersiniz
:))

beyzade67

Trainee

• Send private message

57

Thursday, February 5th 2009, 4:23pm

peki buraya sid yolladiğimiz zaman normalde yayın açıkmı olmalı yoksa kapalımı??

• "beratcan" is male

• Send private message

58

Thursday, February 5th 2009, 4:25pm

beyzade67,

SİD ekeleme bölümünde siz kendiniz ekleme yapıyosunuz bir radyo yayındayken onun yayın süresi bitimnide sizin radyo yayına girmiş oluyor bir başka radyo kendi SİD nosunu koyanakadar

adı üstünde atlı karınca sıryala

beyzade67

Trainee

• Send private message

59

Thursday, February 5th 2009, 4:44pm

admin veya etkin veya diğer ala etkin üyeler
soruma cvp alamıyorum..radyomun dinlenmesi için sid gönderdim ...burada dinlenebilmesi veya yayın yapabilmem için normalde radyomun kapalı mı olması gerekiyor.açık mmı kalacak..

• "beratcan" is male

• Send private message

60

Thursday, February 5th 2009, 4:51pm

beyzade67,

arkadaşım kapalı olan bir radyoyu kim nasıl ve nerden dinleyebilcek

bak yukarıda açıkladım birde cevap alamıyorum demişsin
nasıl bi cevap vermemi isterdiniz

cevap alamıyorum derken hiç konu başlığını okudunmu orda ne yazıyor
yayın olabilmesi için neler yapılması gerektiğini hiç merak ettinmi

okumassan tabi dersin cevap alamıyorum diye