You are not logged in.

PAMIR77

Beginner

Date of registration: Dec 25th 2008

• Send private message

3,761

Thursday, September 24th 2009, 6:14pm

SLM ABİM SENDEN BİRDE 6 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ ''DOSTLUGUN VE ÖZLEMIN SON BULUŞTUGU TEK ADRES KRAL57-FM'E HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER DİLERİZ SAYGILARIMLA DJ BeNKRAL SEKLINDE AYRI BI YAZI YAPRSAN COK SEVINIRIM ABIM.. AYRICA BİRDE 5 NUMARADAKI GIF GIBI BIRDE DJ REİS YAZISI YAZARSAN AYRICA MEMNUN OLURUM ABI. CALISMALARINDA BASARILAR DILERIM.

• "dj_zaLim_KraL" is male

Date of registration: Apr 17th 2009

• Send private message

3,762

Thursday, September 24th 2009, 7:36pm

abı benım kılerı görmedın mı

• Send private message

3,763

Thursday, September 24th 2009, 7:46pm

:cry:

zorask

Trainee

Date of registration: Aug 29th 2009

• Send private message

3,764

Thursday, September 24th 2009, 8:14pm

dj zorask dj papatya dj hatırla sevgili dj tuba dj ipram dj trejedi dj erhan dj regi_rap dj hakan fazla çeşitte yazarsanız sevinirim adim merve şimdiden tşkrlerrrrrrr

zorask

Trainee

Date of registration: Aug 29th 2009

• Send private message

3,765

Thursday, September 24th 2009, 8:27pm

tutsak fm yazarmısınız bi kaç şekilde çok tşkrler

**nazlım

Intermediate

Date of registration: Sep 15th 2009

• Send private message

3,766

Thursday, September 24th 2009, 9:44pm

cok tşk ederım ISOM ellerınıze emegınıze saglıkk cok gusel olmusss :h050:

**nazlım

Intermediate

Date of registration: Sep 15th 2009

• Send private message

3,767

Thursday, September 24th 2009, 9:48pm

bır rıcam daaha olacak eger fazla olmıycaksammm :oops:
bı daha ıstıycektım dj nazo 6 sayfadakı dj suu yazmıssınız dönen yonca ıçersındee onun gıbı olabılırmı acaba yada daha cici bise olabılır farklı bıseler olabılır ama hareketlı olarsa memnun olarımm birde "sahaneyiz bizz.." yazısı olabılırmı hareketlı fakat boyutları cok buyuk olmasınn tekrar tskler ederımmmm harıkalar yaratmıssınızzz :ask: :h050:

selimmx

Beginner

Date of registration: Sep 10th 2009

• Send private message

3,768

Friday, September 25th 2009, 1:23am

DJ.BAHOZ İSTEMİSTİ MÜMKÜNSE TSK

qulucuk

Trainee

Date of registration: Apr 18th 2009

• Send private message

3,769

Friday, September 25th 2009, 6:38pm

teşekkür ederim ellerinize sağlık birde Ramis istemistim ilginiz için sağolun

PAMIR77

Beginner

• Send private message

3,770

Saturday, September 26th 2009, 8:51am

SLM ABİM SENDEN BİRDE 6 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ ''DOSTLUGUN VE ÖZLEMIN SON BULUŞTUGU TEK ADRES KRAL57-FM'E HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER DİLERİZ SAYGILARIMLA DJ BeNKRAL SEKLINDE AYRI BI YAZI YAPRSAN COK SEVINIRIM ABIM.. AYRICA BİRDE 5 NUMARADAKI GIF GIBI BIRDE DJ REİS YAZISI YAZARSAN AYRICA MEMNUN OLURUM ABI. CALISMALARINDA BASARILAR DILERIM.
SLM ABİM SENDEN BİRDE 6 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ ''DOSTLUGUN VE ÖZLEMIN SON BULUŞTUGU TEK ADRES KRAL57-FM'E HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER DİLERİZ SAYGILARIMLA DJ BeNKRAL SEKLINDE AYRI BI YAZI YAPRSAN COK SEVINIRIM ABIM.. AYRICA BİRDE 5 NUMARADAKI GIF GIBI BIRDE DJ REİS YAZISI YAZARSAN AYRICA MEMNUN OLURUM ABI. CALISMALARINDA BASARILAR DILERIM.SLM ABİM SENDEN BİRDE 6 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ ''DOSTLUGUN VE ÖZLEMIN SON BULUŞTUGU TEK ADRES KRAL57-FM'E HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER DİLERİZ SAYGILARIMLA DJ BeNKRAL SEKLINDE AYRI BI YAZI YAPRSAN COK SEVINIRIM ABIM.. AYRICA BİRDE 5 NUMARADAKI GIF GIBI BIRDE DJ REİS YAZISI YAZARSAN AYRICA MEMNUN OLURUM ABI. CALISMALARINDA BASARILAR DILERIM.

PAMIR77

Beginner

• Send private message

3,771

Saturday, September 26th 2009, 8:51am

SLM İSO ABİM. BANA 5 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ''Biz Ne Paranın Delisi,Ne Şerefsizin gölgesi,Ne kansızların Bekçisi,Nede Yalanın Sahidi Olduk.Biz Gönlümüzün Efesi,Ortamların Delisİ Olduk..Bu Saatten Sonra Geçici Heves Değil.HAK EDENE NEFES OLURUZ....'' DJ BeNKRAL SEKLİNDE DJ YAZISI YAPABİLİRSEN COK SEVİNİRİM.

PAMIR77

Beginner

• Send private message

3,772

Saturday, September 26th 2009, 8:52am

SLM İSO ABİM. BANA 5 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ''Biz Ne Paranın Delisi,Ne Şerefsizin gölgesi,Ne kansızların Bekçisi,Nede Yalanın Sahidi Olduk.Biz Gönlümüzün Efesi,Ortamların Delisİ Olduk..Bu Saatten Sonra Geçici Heves Değil.HAK EDENE NEFES OLURUZ....'' DJ BeNKRAL SEKLİNDE DJ YAZISI YAPABİLİRSEN COK SEVİNİRİM.

Date of registration: Mar 3rd 2009

• Send private message

3,773

Saturday, September 26th 2009, 12:02pm

tesekürler elinize ve yüreginize saglik cok güzel olmus daha nice basarilar dilerim saygilarimla

• Send private message

3,774

Saturday, September 26th 2009, 4:12pm

slm abı zaLim_KraL42 YAZARMIISNN :up:

ISOM

Professional

• "ISOM" is male
  • "ISOM" started this thread

Date of registration: Nov 29th 2008

• 1274652
  • Send private message

3,775

Saturday, September 26th 2009, 4:50pm

Quoted from ""PAMIR77""

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• 1274652
  • Send private message

3,776

Saturday, September 26th 2009, 4:57pm

Quoted from ""**nazlım""

bır rıcam daaha olacak eger fazla olmıycaksammm :oops:
bı daha ıstıycektım dj nazo 6 sayfadakı dj suu yazmıssınız dönen yonca ıçersındee onun gıbı olabılırmı acaba yada daha cici bise olabılır farklı bıseler olabılır ama hareketlı olarsa memnun olarımm birde "sahaneyiz bizz.." yazısı olabılırmı hareketlı fakat boyutları cok buyuk olmasınn tekrar tskler ederımmmm harıkalar yaratmıssınızzz :ask: :h050:

NOT BUYUK GELEN YAZILARI URL ILE KOYUN BIRINCI SAYFADA RESIMLI TARIFI VAR YADA SOYLEYIN YARDIMCI OLEM

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• 1274652
  • Send private message

3,777

Saturday, September 26th 2009, 4:59pm

Quoted from ""PAMIR77""

SLM ABİM SENDEN BİRDE 6 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ ''DOSTLUGUN VE ÖZLEMIN SON BULUŞTUGU TEK ADRES KRAL57-FM'E HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER DİLERİZ SAYGILARIMLA DJ BeNKRAL SEKLINDE AYRI BI YAZI YAPRSAN COK SEVINIRIM ABIM.. AYRICA BİRDE 5 NUMARADAKI GIF GIBI BIRDE DJ REİS YAZISI YAZARSAN AYRICA MEMNUN OLURUM ABI. CALISMALARINDA BASARILAR DILERIM.SLM ABİM SENDEN BİRDE 6 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ ''DOSTLUGUN VE ÖZLEMIN SON BULUŞTUGU TEK ADRES KRAL57-FM'E HOŞ GELDİNİZ İYİ EĞLENCELER DİLERİZ SAYGILARIMLA DJ BeNKRAL SEKLINDE AYRI BI YAZI YAPRSAN COK SEVINIRIM ABIM.. AYRICA BİRDE 5 NUMARADAKI GIF GIBI BIRDE DJ REİS YAZISI YAZARSAN AYRICA MEMNUN OLURUM ABI. CALISMALARINDA BASARILAR DILERIM.

PAMIR SENIN O ISDEIGIN GIFLER EN AZ YARIM SAATIMI ALIYOR UZUN SURUYOR YAPIMI YANI DEVAMLI ONDAN YAPAMAM BIR KAV DEFA YAPTIM SIZE DUZ YAZI ISDERSENIZ YAPARIM GIF YETERINCE YAPTIM SIZE KARDESIM SAYGILAR

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• 1274652
  • Send private message

3,778

Saturday, September 26th 2009, 5:43pm

Quoted from ""zorask""

dj zorask dj papatya dj hatırla sevgili dj tuba dj ipram dj trejedi dj erhan dj regi_rap dj hakan fazla çeşitte yazarsanız sevinirim adim merve şimdiden tşkrlerrrrrrr

ISOM

Professional

• "ISOM" is male

• 1274652
  • Send private message

3,779

Saturday, September 26th 2009, 5:45pm

Quoted from ""zorask""

tutsak fm yazarmısınız bi kaç şekilde çok tşkrler

PAMIR77

Beginner

• Send private message

3,780

Saturday, September 26th 2009, 5:49pm

DEGERLI ABİM BİLİYORUM SIZI COK UGRASTIRDIGIMI, . BU SENDEN SON RICAM OLUCAK RADYOM ICIN . BANA 5 NUMARALI GİFTEKİ GİBİ''Biz Ne Paranın Delisi,Ne Şerefsizin gölgesi,Ne kansızların Bekçisi,Nede Yalanın Sahidi Olduk.Biz Gönlümüzün Efesi,Ortamların Delisİ Olduk..Bu Saatten Sonra Geçici Heves Değil.HAK EDENE NEFES OLURUZ.... DOSTLUĞUN VE ÖZLEMİN BULUŞTUĞU KRAL57 FM'E HOŞ GELDINİZ'' DJ BeNKRAL SEKLİNDE BU SON YAZIYIDA YAPABİLİRSEN ABİM TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM. HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM... YAZDIKLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER ABİM YAZILARIN COK SÜPER OLMUS ELLERİNE SAGLIK.