Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
ekrandaki yaziları sayfa değişmeden silme
merhaba sitenizi tesadüf üzeri buldum radyo deneyimim 5 ay ve kendime kızıyorum sizleri neden daha önce tanımadım diye bugune kadar cok sorun yaşadım ve zorlanarak cözüm buldum sitenizi incelediğimde zorlandıgım seylerin ne kadar basit oldugunu gördümm.. suan ki sıkıntım mesela radyoda biri si abuk birşeyler yazip cıkıyo bizlerde radio dark sayfasına basmadan yazılanları silemiyoruz.. fakat başka bi radyoda gördüm dj yazıları sayfa değiştirmeden silebiliyor bu nasıl oluyor bana yarımcı olursanız cok sevinirimm..
şimdiden teşekkürlerr
kolay gelsin
Flatcast 4.16 da yazıları silme yok. Abuk subuk seyler yazanin yazilarini görmek istemiyorsan nickinden ignore etmen yeterli.
4.15 i kastediyorsan yazilari silmiyor sadece bosluklarla yazilari ileri aliyorlar. Bo kodu bulup kopyalayip yapistirana kadar Flatcast dark temizlik sayfasını kullanman daha kisa olur
çok teşekkür ederim ilginize