Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
emegine saglik paylasim icin tskler. arkadaslara katiliyorum ama su varki sanirim paintde calisiyorsunuz ve bu yuzden de resimlerde karartma yapamazsiniz ins shopa gecerseniz ki daha da guzel calismalariniz olacagina eminim lakin resimi az kucultup en azindan asagiya dogru alsaydiniz chat alanindaki yazilanlar rahatlikla okunurdu.. tabi bu benim fikrim ins kizmazsiniz...
tsk ederm yorumlarinz için ewt kardelen abla paintte çalisiyorum shop tada çalistim temalarim var tekrar painte döndm
paintte çalismak hosuma gidior kizmassiniz die yazmissnz ndn kizaym tsk ederim yorumunz için
Ellerine sağlık Merve, arkadaşlar gerekenleri yazmış.Chat alanında yazı pek kullanışlı olmuyor hoş bunu sende biliyorsundur
Gelelim üstteki yorumuna öncelikle anlayışına teşekkürler.Evet kızılacak bir durum yok çünkü amaç senin temalarının kullanıcılarca çok tercih edilmesi ve süper olması.Peki paintte çalışmak hoşuna gidiyor tamam ama resim gibi bazı şeyleri photoshopta düzenleyip painte aktarsan ? Emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle