Dear visitor, welcome to AllaTurkaa.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Ablamm emeğine sağlık kullanışlı ve sade bir çalışma olmuş. temanın dış çerçevesini bronz yerine siyah/kırmızıya daha uygun bir renk seçseydin daha da hoş dururdu ablacım...teşekkürler paylaşım için
Ellerinize sağlık hoş bir tema olmuş.Bir kaç önerim olacak temada renk akımı bütünlüğüne biraz daha dikkat diyorum.Yazı fontu boyutu karışmış,simetri bozulmuş.Butonlardada bir simetri bozulması oluşmuş.Birde asıl düşündüğüm şablonu hazırmı kullandınız? Çünkü temada bir bölüm bana yabancı gelmedi belkide daha önce sizin kullandığınız bir şablonmuydu bilemiyorum Emeğinize paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....
This post has been edited 1 times, last edit by "Gönül "abla"" (Aug 7th 2010, 1:49am)
oncelikle paylasimin icin tskelr,temaya bakildiginda rensizlik hakimi oon olanda olmus ve styler kalip gbi kullanilmisve dikkatimi ceken bisey oldu temada kullanilan bayan resmin sacinda kelebek var ve sanirim png o ve bencede gerek yokdu.degisik calisma olmus.basarilar
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
Ellerinize sağlık hoş bir tema olmuş.Bir kaç önerim olacak temada renk akımı bütünlüğüne biraz daha dikkat diyorum.Yazı fontu boyutu karışmış,simetri bozulmuş.Butonlardada bir simetri bozulması oluşmuş.Birde asıl düşündüğüm şablonu hazırmı kullandınız? Çünkü temada bir bölüm bana yabancı gelmedi belkide daha önce sizin kullandığınız bir şablonmuydu bilemiyorum Emeğinize paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...
tsk ederim Yorumunuz icin
evet butonlarda biraz zorlukcektim degisik birsey yapmak icin böyle birsey düsunmusdum ama tmm düzgun yapamadim malesef ama zamanla daha iyi olmaya calisiyorum.
Ve ben kesilikle hazir sablon kulanmam yani bu Tema da hic hazir bi sablon kulanmadim Eyer ki Diyorsaniz Hazir sablon Kulanmisim sizi Psd Göndere bilirim
saygi Ve Sevgiyle ByStylo...
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]